Mandatar sve svoje slobodno vreme koristio za pisanje ovog ekspozea
njuz-autor

AUTOR: Tekstovi citalaca

29. jun. 2016

Aleksandar Vučić će ekspoze nove Vlade izlagati četiri godine

Mandatar Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da privodi kraju pisanje ekspozea i da će njegovo izlaganje, sa obzirom na obimnost dokumenta, trajati naredne 4 godine.

– Budite uvereni da sam sve svoje slobodno vreme koristio za pisanje ovog ekspozea, a budući da smo zemlja koja se razvija neverovatnim tempom, nova poglavlja ekspozea se eksponencijalno sve brže otvaraju. Evo i sada dok vam ovo govorim, pišem u glavi poglavlje o razgraničenju slučajnog i nenamernog rušenja objekata koji se zateknu na trasama budućih Koridora“, izjavio je mandatar, na aerodromu „Nikola Tesla“, usmeravajući nove helikoptere, koji su upravo pristigli iz Rusije.

Izlaganje ekspozea biće veliki izazov za mandatara buduće Vlade, sa obzirom na njegovu reputaciju, ali je predsednica parlamenta Republike Srbije, Maja Gojković, ukazala na fantastičan timski rad tehničke Vlade

– Ministarstvo zdravlja obezbedilo je za mandatara najsavremeniji kateter, a Narodna banka Srbije držače za noge, koji su se i do sada pokazali kao faktor stabilnosti u regionu, najavila je Gojković.

Iz JP „Srbijašume“, procurela je informacija da je obezbeđena velika količina drveta za izradu papira, budući da svaki poslanik mora dobiti svoj primerak ekspozea, koji već prelazi obim od 700,000 stranica.

Mandatar buduće Vlade, Aleksandar Vučić, skrenuo je pažnju na činjenicu da,nakon nekoliko dana, većina građana neće biti svesna da je izlaganje ekspozea i dalje u toku

– Možda će građani, indoktrinisani od strane raznih stranih plaćenika, pomisliti da je izlaganje eskpozea gotovo samim tim što ću ja davati izjave za medije, imati prijeme u kabinetu, ili se obraćati javnosti pred odlazak na popodnevnu kaficu u 9 ujutru, ali oni oprezniji primetiće da je sve što ja govorim veoma pažljivo izraženo u futuru, i može se smatrati delom ekspozea buduće Vlade, naglasio je Vučić.

Iz Javnog servisa RTS-a, dobili smo pouzdanu informaciju da će se drugi program, na kojem je predviđen direktan prenos izlaganja ekspozea nove Vlade, odmah po njegovom završenju uključiti u prenos Olimpijskih igara u Tokiju.

Mandatar nove Vlade, Aleksandar Vučić, najavio je, da će, po završetku izlaganja ekspozea, raspisati parlamentarne izbore.

Danilo Đoković

 1. Ja sam kaže:

  -Ministarstvo poljoprivrede i pinka mu obezbedilo boravak u gazdinoj kuci na Farmi.
  Njakanje, blejanje, kokodakanje i curlijanje oblznje stoke i zivine ucinice da se oseca kao svoj na svome, to jest na skupu glavnog odbora sns-a.

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Za vreme izlaganja ekspozea premijer neće koristiti toilet break.

  1. Strani Placenik kaže:

   Za njega nema problema . Vec znamo da ne ide po ceo dan u toalet.
   Ali sta cemo sa ostalima?
   Cuo sam da ce u restoranu biti ponudjene pelene po vrlo povoljnoj ceni.
   To jest uz jutarnju kafu delice se i pelene.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa nije on kriv. Taman da svrši a Savamalci, Putin il Britanci ga nateraju da cela poglavlja piše ponovo!

 4. Рубљов kaže:

  Одмах по завршетку читања експозеа, премијер ће одлетети до Приштине и свечано отворити поглавља 23 и 24, када ће председавајућа унијом од шест земаља ( косово, санџак, босна, црна и гора ) бити војводина…
  Ртс ће преносити отварања поглавља, јер ће у том тренутку на ОИ у Токију, због временске разлике, Јамада покушати 987 пут да изврши све задатке на Мидоријами и постане самурај….

 5. vitez kaže:

  E, pa zato se završila Farma, da bi AV zauzeo mesto na PIKU.

 6. Sp kaže:

  Nas je pošteno izlagao prethodne četiri godine. Videćemo kako će se ekspoze držati.

 7. voya montoya kaže:

  veliki Premijer,Mala Srbija i svi tehničari…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *