Vučić nije više mogao mirno da gleda kako se nekada velika i moćna stranka raspada
njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

30. maj. 2016

Aleksandar Vučić se kandiduje za predsednika Demokratske stranke

Beograd, 30. Maj (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić saopštio jedanas da će se kandidovati za novog predsednika Demokratske stranke. Obrazlažući ovu odluku Vučić je rekao da je Demokratskoj stranci potreban odlučan, snažan i harizmatičan lider, kao i da smatra on ispunjava sve potrebne uslove.

– Ne mogu više mirno da gledam kako nekada velika i moćna stranka posrće i raspada se. Zbog toga sam se veoma obradovao kada sam saznao da će se 24. septembra u DS-u održati neposredni izbori za novo rukovodstvo stranke. Svima je jasno da Bojan Pajtić i Dragan Šutanovac nemaju ni znanja ni snage Demokratsku stranku izvuku iz agonije i da je krajnje vreme da se pojavi neko lice sa svežim idejama. Zato sam rešio da se kandidujem i na slobodnim i poštenim izborima ubedljivo trijumfujem. – rekao je Vučić.

On je pozvao članove Demokratske stranke da mu ukažu poverenje i obećao da će sa njim na čelu ta stranka na narednim izborima osvojiti najmanje pedeset odsto glasova.

– Ubeđen sam da će posle narednih izbora Srpska napredna stranka i Demokratska stranka biti dve najjače političke snage u zemlji, a koja će od njih biti na vlasti a koja u opoziciji odlučiće njihov predsednik uvažavajući interese zemlje. Biće teško istovremeno biti lider i vlasti i opozicije ali ja se ne plašim rada, ujutru ću ustajati malo ranije i sve postići – rekao je Vučić.

Vučić je naglasio da je već otpočeo kampanju za novog predsednika DS-a, a njegov prvi korak biće podizanje spomenika Zoranu Đinđiću u Beogradu.

Bojan Ljubenović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada za deset dana objavi ko je u Savamali rušio, ukinuće i poslednju senku, koja može da ga spreči da pokaže koliki je demokrata. Logično je da onda bude i prvi medju demokratama Srbije. Kao niko u novojoj istoriji!

 2. zeks kaže:

  A i nama ce biti bolje ako cvrsto zalegne sa Djindjicem …

 3. Ja sam kaže:

  aleksandre, Adolf bi ti pozavideo.

 4. Zoin Mihailo kaže:

  Nakon podizanja spomenika Đinđiću i pobede na izborima u DS-u, kao svakom osvajaču treba da mu pripadne i ona koja je rekla: “Vučić je isti kao moj Zoran.”

 5. Sp kaže:

  Nije što je naš, ili što je peder, ali je najveći naprednacista koga imamo. Idiotlogija mu zabranjuje da bude manje agresivan.

 6. scoby kaže:

  Dobro je da Picousti Transformers ima i plan B (rezervni polozaj), u slucaju otkrivanja”bolne ali i neophodne” istine o rusitelju Savamale…

 7. voya montoya kaže:

  Nema većeg jebača od šetača…Šeta kožuricu…Još na sa….. da mu dodje 500.000 borbenih beogradjana…

 8. Gnojko kaže:

  Treba Vučića postaviti za precednika svih stranaka!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *