nazad na vrh

Arena tražila od Čole da podele račune za struju i Infostan

Čola će uskoro sam plaćati račune jer je dobio prebivalište u Areni

BEOGRAD, 6. decembar 2019, (Njuz) – Menadžment Štark arene zatražio je od Zdravka Čolića da podele račune za struju i Infostan jer je, kako su objasnili, već predugo kod njih, a nikako da se ponudi da i on nešto plati.

– Jedan koncert, drugi koncert, mislili smo, ok, staće u jednom trenutku. Međutim ne, treći, četvrti… šesti, ima li kraja čoveče? – pita se Jasmina Anđelković iz menadžmenta Arene.

– Račun za Infostan nam je baš visok, mada ni nama nije jasno zašto, jer smo praktično kao garsonjera, imamo jednu veliku prostoriju. Ali tek da vidite naš račun za struju. Kad popalimo sva svetla, klimu, pojačala i Čolin mikrofon, diže nam se kosa na glavi dok gledamo kako na strujomeru skače brojilo. Kod svakog od nas krene reka suza i na njoj lađa – kaže Kristina iz Arene – Mogao bi Čola da se malo učipi za račune – dodala je ona.

– Ideja je da račune delimo po pola jer Čola za jedan svoj nastup potroši struje kao svi ostali za mesec dana. Recimo jedna Crvena zvezda potroši 10 puta manje struje jer se rezultat na semaforu retko menja. Bilo kako bilo, od Nove godine Čola će svakako morati sam da plaća sve račune jer je zbog ovoliko vremena provedenog kod nas dobio prebivalište u Areni, koja će se od sledeće godine zvati po njemu – kaže Ružica iz Štark arene koja je zamolila da je zovemo Emili.

Kako saznajemo, Željko Samardžić je pitao da li treba i on nešto da plati za svoj nastup, ali su mu iz Arene rekli da ne mora i da će to pokriti oni.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix