Čola će uskoro sam plaćati račune jer je dobio prebivalište u Areni
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. dec. 2019

Arena tražila od Čole da podele račune za struju i Infostan

BEOGRAD, 6. decembar 2019, (Njuz) – Menadžment Štark arene zatražio je od Zdravka Čolića da podele račune za struju i Infostan jer je, kako su objasnili, već predugo kod njih, a nikako da se ponudi da i on nešto plati.

– Jedan koncert, drugi koncert, mislili smo, ok, staće u jednom trenutku. Međutim ne, treći, četvrti… šesti, ima li kraja čoveče? – pita se Jasmina Anđelković iz menadžmenta Arene.

– Račun za Infostan nam je baš visok, mada ni nama nije jasno zašto, jer smo praktično kao garsonjera, imamo jednu veliku prostoriju. Ali tek da vidite naš račun za struju. Kad popalimo sva svetla, klimu, pojačala i Čolin mikrofon, diže nam se kosa na glavi dok gledamo kako na strujomeru skače brojilo. Kod svakog od nas krene reka suza i na njoj lađa – kaže Kristina iz Arene – Mogao bi Čola da se malo učipi za račune – dodala je ona.

– Ideja je da račune delimo po pola jer Čola za jedan svoj nastup potroši struje kao svi ostali za mesec dana. Recimo jedna Crvena zvezda potroši 10 puta manje struje jer se rezultat na semaforu retko menja. Bilo kako bilo, od Nove godine Čola će svakako morati sam da plaća sve račune jer je zbog ovoliko vremena provedenog kod nas dobio prebivalište u Areni, koja će se od sledeće godine zvati po njemu – kaže Ružica iz Štark arene koja je zamolila da je zovemo Emili.

Kako saznajemo, Željko Samardžić je pitao da li treba i on nešto da plati za svoj nastup, ali su mu iz Arene rekli da ne mora i da će to pokriti oni.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *