Pixabay/Alexas_Fotos
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. maj. 2023

Astrolozi predviđaju da će oni koji ne odu na Vučićev miting imati problema na poslovnom planu

BEOGRAD, 15. maj 2023, (Njuz) – Srpski astrolozi su jedoglasni u oceni da zvezde neće biti naklonjene ljudima koji odbiju da prisustvuju velikom mitingu Srpske napredne stranke zakazanom za 26. maj u Beogradu. Osobe koje taj dan provedu kod kuće mogu očekivati nenadani poslovni i finansijski problemi.

– Položaj planeta pokazuje da sve građane Srbije očekuje turbulentan period tokom kog će morati da donesu važne poslovne odluke – kaže poznati srpski astrolog Vidoviti Željko. – Ključni momenat u kome će se odrediti dalja sudbina naših građana je 26. maj, kada Mars i Jupiter stupaju u konjukciju. Istovremeno, Marsovi sateliti Fobos i Dejmos će se naći na najkraćem rastojanju jedan od drugog, objšnjava Željko i nastavlja – Lokacija na kojoj će se najviše osetit planetarni uticaj je Beograd i to baš na mesto održavanja velikog mitinga. Onima koji se tog dana zateknu na nekom drugom mestu prete veliki poslovni problemi. Očekuju ih trzavice na poslu, sukobi sa nadređenim, a mnogima će pretiti i otkaz. Privatne firme i zaposleni u njima, mogu pak, očekivati rigorozne kontrole poslovanja i neočekivane visoke kazne – objasnio je on.

Čuveni vidovnjak tvrdi da je ovakva konstelacija nebeskih tela izuzetno retka i da je zato važno iskoristiti ovu jedinstvenu poslovnu priliku.

– U svojoj karijeri sam samo par puta video nešto slično. Poslednji put je to bilo pre nekoliko godina. Interesantno je da je Vučić i tada organizovao veliki skup u Beogradu. Zvezde ne lažu, a to potvrđuje i činjenica da su mnogi koji su prisustvovali tom događaju u međuvremenu prilično prosperirali na poslovnom planu – zaključio je Vidoviti Željko i dodao da će se tačno vreme i mesto na kome će se najviše osetiti pozitivan uticaj planeta znati čim Vučić ovjavi kad i gde će veliki miting biti održan.

Bojan Savić

 1. Баш Рђа kaže:

  Хорорскоп за оне који иду на то, тај скуп, екскурзију, контра-митинг, шта ли: ЉУБАВ: Вољена особа вас већ 10 година вара, лаже, краде, и рачуна на вашу наивност. Једнако мрзи своје непријатеље и вас, али непријатеље бар поштује. Ако сте мазохиста, наставите да уж
  ивате у вашој вези. ПОСАО: Размислите да ли то што радите вреди тих пара, сви вам се с правом подсмевају, и деца ће вас се стидети. ЗДРАВЉЕ: Могуће пробавне сметње због конзумирања буђаве саламчине и мајонеза ком је истекао рок трајања. Вероватно ће те осећати дезоријентацију у непознатој средини. Опрез приликом бежања у аутобус.

 2. voya montoya kaže:

  Gazimestan 2 će dati rezultate za najviše dva do tri meseca…Zahvaljujući mersma Vlade Srbije*…A potom još jednom hit…Ne može nam niko ništa…!!
  Bidite odgovorni, ostanite kod kuću.U slučaju gradjanskog rata, bežite avionima Etihata…

 3. Здрава простата kaže:

  Хороскоп, магије и разни шамани и бабе врачаре су битни додатак у овој супи напредне Србије,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *