Pixabay/Alexas_Fotos
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. maj. 2023

Astrolozi predviđaju da će oni koji ne odu na Vučićev miting imati problema na poslovnom planu

BEOGRAD, 15. maj 2023, (Njuz) – Srpski astrolozi su jedoglasni u oceni da zvezde neće biti naklonjene ljudima koji odbiju da prisustvuju velikom mitingu Srpske napredne stranke zakazanom za 26. maj u Beogradu. Osobe koje taj dan provedu kod kuće mogu očekivati nenadani poslovni i finansijski problemi.

– Položaj planeta pokazuje da sve građane Srbije očekuje turbulentan period tokom kog će morati da donesu važne poslovne odluke – kaže poznati srpski astrolog Vidoviti Željko. – Ključni momenat u kome će se odrediti dalja sudbina naših građana je 26. maj, kada Mars i Jupiter stupaju u konjukciju. Istovremeno, Marsovi sateliti Fobos i Dejmos će se naći na najkraćem rastojanju jedan od drugog, objšnjava Željko i nastavlja – Lokacija na kojoj će se najviše osetit planetarni uticaj je Beograd i to baš na mesto održavanja velikog mitinga. Onima koji se tog dana zateknu na nekom drugom mestu prete veliki poslovni problemi. Očekuju ih trzavice na poslu, sukobi sa nadređenim, a mnogima će pretiti i otkaz. Privatne firme i zaposleni u njima, mogu pak, očekivati rigorozne kontrole poslovanja i neočekivane visoke kazne – objasnio je on.

Čuveni vidovnjak tvrdi da je ovakva konstelacija nebeskih tela izuzetno retka i da je zato važno iskoristiti ovu jedinstvenu poslovnu priliku.

– U svojoj karijeri sam samo par puta video nešto slično. Poslednji put je to bilo pre nekoliko godina. Interesantno je da je Vučić i tada organizovao veliki skup u Beogradu. Zvezde ne lažu, a to potvrđuje i činjenica da su mnogi koji su prisustvovali tom događaju u međuvremenu prilično prosperirali na poslovnom planu – zaključio je Vidoviti Željko i dodao da će se tačno vreme i mesto na kome će se najviše osetiti pozitivan uticaj planeta znati čim Vučić ovjavi kad i gde će veliki miting biti održan.

Bojan Savić

 1. mrsimud kaže:

  Pun mi vas je kufer. Uradite nesto za Srbiju, a ne samo za sebe. Npr. predlozite predsedniku neke amandmane, dajte mu neke savete, nego smo grajite i popisavate sve sto ovaj uradi. Samo ste vi ubedjeni da ste bolji od njega, ali ako je ovo jedino sto znate da radite, znajte da ste NULA.

 2. Miroslav Pantić kaže:

  Pa kad smo nebeski narod, naravno da su nam sve zvezde naklonjene.
  A najviše jedan čovek….ovaj…jedna zvezda.

 3. Баш Рђа kaže:

  Хорорскоп за оне који иду на то, тај скуп, екскурзију, контра-митинг, шта ли: ЉУБАВ: Вољена особа вас већ 10 година вара, лаже, краде, и рачуна на вашу наивност. Једнако мрзи своје непријатеље и вас, али непријатеље бар поштује. Ако сте мазохиста, наставите да уж
  ивате у вашој вези. ПОСАО: Размислите да ли то што радите вреди тих пара, сви вам се с правом подсмевају, и деца ће вас се стидети. ЗДРАВЉЕ: Могуће пробавне сметње због конзумирања буђаве саламчине и мајонеза ком је истекао рок трајања. Вероватно ће те осећати дезоријентацију у непознатој средини. Опрез приликом бежања у аутобус.

  1. Баш Рђа kaže:

   само да пробам дал* ради, отели ми душмани џмејл јао јао шта нам раде па јел то златно доба јер то личи на тај начин?

 4. voya montoya kaže:

  Gazimestan 2 će dati rezultate za najviše dva do tri meseca…Zahvaljujući mersma Vlade Srbije*…A potom još jednom hit…Ne može nam niko ništa…!!
  Bidite odgovorni, ostanite kod kuću.U slučaju gradjanskog rata, bežite avionima Etihata…

  1. Branko kaže:

   Bravo za tekst ..

 5. Здрава простата kaže:

  Хороскоп, магије и разни шамани и бабе врачаре су битни додатак у овој супи напредне Србије,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *