YT Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. maj. 2023

Bratislav Gašić: Glupo je da stalno ja podnosim ostavke

BEOGRAD, 8. maj 2023, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić smatra da su zahtevi za njegovu smenu preterani jer mu je glupo da on stalno bude taj koji podnosi ostavke. On ističe da je u vladi ima dosta ministara koji nikad nisu podneli ostavku i da bi neko od njih možda mogao da preuzme odgovornost ovaj put.

– Pričao sam sa kolegama u vladi o nemilim događajima koji su prethodnih dana potresli Srbiju i svi smo se složili da neko mora da preuzme odgovornost – jasan je Gašić. – Evo, Branko Ružić se prvi povukao sa funkcije, a ako baš bude moralo, videćemo da još neko podnese ostavku. Znam da je bezbednost građana, pre svega, u nadležnosti resora koji vodim, ali stvarno bi bilo glupo da to opet budem ja. Ima mlađih, neiskusnijih ministara, pa može neko od njih da se odrekne funkcije ovaj put – zaključio je ministar.

Gašić smatra da je on žrtva nesrećnih okolnosti i da se samo našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

– Imam utisak da svaki put, čim postanem ministar, dođe do nekog incidenta koji navede građane da traže moju ostavku. Nijedan mandat nisam završio kao čovek. Ispada da sam stalno ja na tapetu kao da u vladi nema drugih ministara. Ako lako pokleknem i ovaj put, pa se opet povučem sa ministarskog položaja, javnost će se, opravdano, pitati znam li išta drugo da radim sem da podnosim ostavke – poručio je ministar Gašić.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *