njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. maj. 2022

Čovek odlučio da na odmor ponese novi fiskalni račun za čitanje na plaži

KRAGUJEVAC, 6. maj 2022. (Njuz) – Predrag Grozdanić (36), iz Kragujevca, pasionirani čitalac i ljubitelj pisane reči, odlučio je da ovog leta na more umesto knjige iz biblioteke ponese novi fiskalni račun i tamo ga pročita. On priznaje da se dvoumio koju knjigu da izabere za odmor, ali kada je posle jučerašnje kupovine u supermarketu video koliki su novi isečci i šta sve na njima piše, dileme više nije bilo.

– Na novim računima ima toliko teksta, brojeva i simbola da sam siguran da ću uživati u njihovom čitanju i tumačenju. Takvo štivo još nisam imao u rukama, pa je malo reći da sam uzbuđen. Posebno sam radoznao šta se krije iza onolikog QR koda, jedva čekam da otkrijem misteriju. Ne, nemojte mi reći, hoću sam da saznam! – moli ovaj Kragujevčanin.

Predrag ističe da su mu ranije obimne i teške knjige zauzimale mnogo mesta u prtljagu, ali da su novi fiskalni računi iako dugački, veoma savitljivi i lagani, pa će njihovo nošenje na plažu biti mnogo jednostavnije.

– Jedino se plašim da mi deset dana odmora neće biti dovoljno da pročitam baš ceo fiskalni račun, pa razmišljam da uplatim barem dve nedelje – zaključuje Grozdanić.

Bojan Ljubenović

  1. Баш Рђа kaže:

    Ако неко воли да чита хороре на плажи: “Исијавање”, С.Кинг – рачун за грејање, “Зелена миља” – рачун за струју, и “Упориште” није рачун али може да се погледа, ковид пропусница.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *