Freepik/YT Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jun. 2024

Čovek uhapšen jer je pomislio na Zagorku Dolovac

ARANĐELOVAC, 16. jun 2024, (Njuz) – B. P. (36) iz Aranđelovca priveden je na informativni razgovor je jer je slučajno pomislio na javnu tužiteljku Zagorku Dolovac.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati dok se ne utvrde sve okolnosti u kojima je razmišljao o Dolovac, s obzirom na to da je on odlučio da se brani ćutanjem.

B. P. je, kako nezvanično saznajemo, na Zagorku Dolovac najverovatnije pomislio nakon što je video o njoj jedan mim na internetu, ali on odbija da otkrije prirodu te misli.

– Inspektori pokušavaju da utvrde da li je u pitanju misao koja ugrožava bezbednost glavne tužiteljke i ako se utvrdi da je to slučaj, ovo će biti prvi put da neko u našoj zemlji bude procesuiran za misaoni delikt. Istraga će potrajati jer B. P. odbija da sarađuje, pa će biti upotrebljeni poligraf, ali i stručnjaci za govor tela kako bi bilo otkriveno šta je tačno pomislio – naveo je za Njuz izvor iz policije.

Prema njegovim rečima, ukoliko ništa od pomenutih metoda ne urodi plodom, poslednja opcija biće da B. P. bude suočen sa voditeljkom Jovanom Jeremić, koja će sedeti i buljiti u njega dok ne prizna.

Nenad Milosavljević

  1. Smeška kaže:

    Nema kraja kriminalu u našoj zemlji. Dostignut je najviši nivo! Posle varbalnih napada na državne funkcionere, kritika i nezadovoljstva došlo se čak do potpuno nedopustivog i nezakonitog razmišljanja o njima. Gde mi to idemo?

  2. Vasa kaže:

    Bakica je mogla dobiti mladića rešenog da baki da tvrdog Čavića ups lavića pardon zaklučajte sami šta je mladi laf baki mog'o da napravi

  3. Владимир Николић kaže:

    Ипак је она митско биће нема је а свеприсутна је.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *