Pixabay/Mircea
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. apr. 2023

Pljačkaši iz „Pink pantera“ ukrali gajbicu jagoda sa pijace

BEOGRAD, 18. april 2023, (Njuz) – Međunarodna kriminalna grupa „Pink panteri“ jutros je izvela spektakularnu pljačku na beogradskoj pijaci Kalenić. Maskirani banditi su munjevitom akcijom uspeli da odnesu čitavu gajbicu svežih jagoda, vrednu nekoliko stotina hiljada dinara. Očevici kažu da se sve odigralo u par sekundi.

– Stvorili su se bukvalno niotkuda i za tren oka gajbica puna krupnih jagoda, uvezenih iz inostranstva, nestala je pred očima nakupca. Dok se prodavac snašao, pljačkaši su već nestali u pravcu parkinga i zamakli iza zgrade opštine Vračar. Očigledno je reč o dobro isplaniranoj pljački koju je izveo iskusan i uvežban tim – kaže jedan od prodavaca sa susedne tezge.

Beogradska policija ubrzo je stigla na mesto zločina, ali od jagoda nije bilo ni traga ni glasa. Inspektori veruju da je u pitanju međunarodna banda specijalizovana za krađu vrednih stvari pod nadimkom „Pink panteri“.

– „Pink panteri“ su do sada mahom krali nakit i dragulje širom sveta, ali kako je cena jagoda dosegla današnji nivo ne čudi njihovo interesovanje za ovaj proizvod. Savetujemo i nakupcima crnog luka i mladih krompirića da obezbede svoje tezge kako se ova pljačka uskoro ne bi ponovila – kaže naš izvor iz beogradske policije.

Neizvesno je hoće li se gajbica ukradenih jagoda već sutra naći na crnom tržištu ili će pljačkaši plen podeliti među sobom. S obzirom na cenu, vrlo je moguće da će „Pink panteri“ pojesti jagode lično, jer čak ni njihova primanja nisu dovoljna da na beogradskim pijacama ovaj proizvod legalno kupe.

Bojan Ljubenović

  1. voya montoya kaže:

    Pa šta rade oni BELIgardejci…Nije valjda da ni ovo nije u njihovoj nadležnosti…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *