njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. feb. 2013

Dačić podsetio javnost na skrivenu kameru

Dačić rekao da je spreman da odgovori na bilo koje pitanje novinara o skrivenoj kameri

BEOGRAD, 6. februar 2013, (Njuz) – Premijer Srbije Ivica Dačić podsetio je danas javnost da je pre svega osam dana bio žrtva skrivene kamere „Nemoguće misije“, kada ga je ugostila voditeljka koja nije nosila gaćice.

Dačić je na konferenciji za štampu u Vladi Srbije napomenuo da su mediji i građani veoma olako zaboravili tu „skandaloznu priču“ i krenuli da se bave nekim drugim temama.

– Razumem ja da mediji vole da svakog dana imaju neke nove, ekskluzivne priče, ali premijera jedne države je ugostila golišava voditeljka! Ako to nije vest kojom se treba još malo baviti, onda stvarno ne znam šta jeste – izjavio je srpski premijer.

Dačić je pozvao sve novinare da mu postave bilo koje pitanje o skrivenoj kameri, rekavši da je spreman da kaže da li je znao šta mu se sprema, kao i da li je on lično prvo odobrio da se materijal emituje a kasnije to isto zabranio.

– Cela ta priča oko puštanja najave a kasnije zabrane emitovanje emisije, meni zvuči dosta sumnjivo. Ako među vama ima novinara koji se bave istraživačkim novinarstvom, oni će sigurno taj slučaj istražiti i ubediti svoje urednike da narednih dana tu priču drže na naslovnim stranama – smatra srpski premijer.

Marko Dražić

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Dacicu,
  Koji broj gacica nosite i koliko cesto ih menjate?

 2. Malo ja sam kaže:

  Voditeljka Trenutka istine:
  Gospodine Ivice,
  Kada ste videli da niste videli ono sto ste ocekivali da vidite, Vi ste prevrnuli ocima i cudno se nasmesili. Da li ste pomislili:
  -Mora da se jutros zajebala pa u zurbi nije mogla da ih nadje.
  -Boze, kako los stajling.
  -Lupila je marku svim pevaljkama granda.
  -Ni pogled sa Kalebrdomegdana nije ovako ocaravajuci.
  -Valjda ovo nece gledati moja Ketrinica Eston.
  Druze Ivice vrame pocinje da vam istice,sad.

  1. Vitez kaže:

   Pitanja su prava, umirem od smeha, no dođe li Dačić do petog nivoa?

   1. Malo ja sam kaže:

    Nije, jer je obustavljeno dalje ispitivanje NN osobe zvane Ivica.
    Poligraf nije mogao da prepozna bilo kakve emocionalne ili umne promene u organizmu ispitanika.
    Steta, a bilo je jos dobrih pitanja.

 3. Славко kaže:

  Политика ”чврсте руке” је прошлост, а код Дачића нема назнаке за ”Бунга-бунга”. На буњиште, бре!

 4. Lala kaže:

  Siroma Dacic jos nosi crninu ;(

 5. boki kaže:

  Wag the dog

 6. himalajac kaže:

  za premijera koji pozivao i poziva na protiv ustavno cepanje zemlje, ovo nije nista.
  da ne spominjem svu onu bedu i zlo koje nam je navukao na glavu…

 7. čika lo kaže:

  Bravo ljudi! To je poenta. Kakvo je to novinarstvo koje čoveku zamazuje oči i odvlači pažnju sa bitnih i krucijalnih stvari. Mi još nismo saznali da li dotična voditeljka brije dlačice, da li je posle emisije obukla iste gaćice ili je uzela čiste, da li je i kakve zaostale reakcije imao premijer?? (u smislu da ni on nije mogao baš odmah sve da zaboravi, setio se bar nečega uveče ispod tuša). Svaka čast našim novinarima na profesionalizmu. Prosto jedva čekam sutrašnji dan i neku novu ozbiljnu debatu. Nije uzalud Klark Kent (ako se tako zvao alter ego Supermena) odlučio da više ne bude novinar

 8. snezana kaže:

  Ja glasam za nastavak. U narednoj epizodi gljivica drzi bananu.

 9. seljak kaže:

  Ovo je prvi predsednik vlade koji je postao poznat u svetu zato što su mu u javnosti pokazali vaginu. U slobodno vreme, kada nije u društvu sa gospodinom Whisky-jem, učestvuje i u ostalim estradnim emisijama: u dnevniku, kod Ivanovića, u Grandu itd.. Režiseri RTS-a trenutno razmišljaju o snimanju serije o njemu, s obzirom da je postao izuzetno popularan. Čak se i gospodin Nikolić ponudio da mu pomogne oko toga da preuzme poslove predsednika vlade jer je shvatio da je gospodin Dačić izuzetno opterećen nastupima u javnosti, te da nema dovoljno vremena za svoje svakodnevne obaveze oko rasprodaje Srbije.

 10. Tagore kaže:

  Slika ušća Dunava i Save i delta Dunava u nekoj drugoj zemlji nalikuju na prirodnu pojavu klitorisa bez hlača.
  Najduži imaju neobrezane i nesirkosizovane Tanganjikanke po strnjikama nepokošenih stepa, bodljikavih bagrema i bršljana.

 11. drLaki kaže:

  Setam pre neki dan i gledam kako nekoliko huligana prebise mladji par na ulici, u prolazu, onako iz obesti i odose dalje. Tada mi je bila jasna Daciceva izjava da nema zasticenih.

 12. Vitez kaže:

  Produžili Miškoviću pritvor za još 30 dana, ako bude dobar primiće ga Vučić za stalno. A Dačić će mu svaki dan donositi banane.

 13. miloš kaže:

  ko se seća epizode southparka sa peškirićem i oprinom mindžom, biće mu jasna moja ideja za parodiju kako voditeljkina pica otima dačića i traži da voditeljka malo odmori istu sa pauzama za druge aktivnosti :) prajsles!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *