njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. okt. 2022

Đuka napravio bakljadu u čast smene Zorane Mihajlović

BEOGRAD, 26. oktobar 2022, (Njuz) – Narodni poslanik Vladimir Đukanović sinoć je na krovu zgrade u kojoj živi napravio bakljadu povodom smene Zorane Mihajlović sa ministarske funkcije. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako popularni Đuka, u društvu nepoznatih muškaraca, drži baklju i peva pesme upućene bivšoj ministarki energetike. Đukine komšije navode da je bakljada trajala oko sat i po, nakon čega je usledio vatromet.

– Bilo je jako bučno. Prvo nismo znali o čemu se radi, a onda smo videli da Đuka na krovu zgrade pokušava da upali baklju. Nije bio sam, sa njim je bilo još nekoliko muškaraca koji su takođe držali baklje u rukama i zatim su svi zajedno skandirali „Bila si k'o ikebana, sad si bivša ti Zorana“, „Ne pomaže ambasada, idi sad na biro rada“, „Ne treba ti više šminker Zorana, Zorana“ i „mi imamo posao, posao, mi imamo posao, a Zorana nema“. Zatim su bacali topovske udare i na kraju svega je bio veliki vatromet – ispričao je za Njuz jedan od komšija koji je insistirao na anonimnosti.

Đukanović je potvrdio da je zapalio baklju, ali kako kaže to je bilo na njegovoj terasi i nije imalo nikakve veze sa Zoranom Mihajlović.

– Sedeo sam sa društvom na terasi i neko je slučajno pomenuo Zoranu pa sam mu objašnjavao šta se sve desilo, a pošto je terasa velika morao sam malo glasnije da pričam pa se možda nekom učinilo da je to skandiranje jer mi je glas takav. Što se baklji tiče to je bilo zbog štednje struje, nismo hteli da palimo sijalice pa smo zapalili par baklji da bismo se bolje videli, daleko od toga da je bila bakljada – rekao je on.

Đuka je dodao i to da on uopšte ne razmišlja o Zorani Mihajlović, niti mu je ona bitna i da je najbolji dokaz toga koliko ga Zorana ne zanima to što će o njoj tokom današnjeg dana pričati u samo dve emisije a pozvali su ga u tri.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *