njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

25. maj. 2020

Dozvoljen broj članova SNS-a na jednom mestu povećan na 10.000

BEOGRAD, 25. maj 2020, (Njuz) – Naredbom ministra zdravlja Zlatibora Lončara broj članova SNS-a koji se može okupiti na javnom mestu, u zatvorenom i otvorenom prostoru, povećan je na 10.000.

U naredbi objavljenoj u Službenom glasniku navodi se da prilikom javnih okupljanja članova SNS-a ne moraju biti primenjene baš sve preventivne mere koje inače važe za sve ostale građane.

– Nije baš skroz neophodno da se drži rastojanje veće od dva metra, a ko ima maske i rukavice može da ih nosi ako želi, ali nije sad neka velika frka i ako ih ne nosi – izjavio je Lončar.

Ministar je dodao i da će kazne za one koji krše ovo pravilo biti rigorozne, ali da će se SNS potruditi da na svim javnim okupljanjima obezbedi ekspresno izdavanje stranačke članske karte.

Lončar je istakao da se epidemiološka situacija prati iz dana u dan i da je veoma moguće, ako ona bude povoljna, da se dozvoljen broj članova SNS-a koji se može okupiti na otvorenom prostoru poveća na 15, pa čak i 20.000 hiljada.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Poznato je da su članovi SNS -a već zaraženi jednim virusom. Rukovodstvo stranke smatra da im taj virus omogućava imunitet za sve ostalo. 10000 jčlanova, na jednom mestu, je minimalna brojka koja obezbedjuje, taj potrebni, imunitet krda!

 2. Радојица kaže:

  Дај, кад и где им је следеће збориште, да идемо тамо да их све поспемо шугом. Па кад опет заведу карантин, да бар знамо зашто, да нам не буде жао.😁

 3. voya montoya kaže:

  Ja sam docuo , da u SNS pismima dragim bakama , dekama ( penzionerima ) cuci antrax u prahu…?? E sad ,ako lazu mene , lazem i ja Vas…

 4. voya montoya kaže:

  …Izgleda se sprema Srrpski Narodni Slet…?? Pred 10.000 hiljada TV ekrana , malih prijemnika…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *