nazad na vrh

EKSKLUZIVNO: Raspada se Krizni štab, dr Kon najavio solo karijeru!

BEOGRAD, 20. septembar 2021, (Njuz) – Loše vesti za sve fanove Kriznog štaba. Nakon upešne dvogodišnje karijere sa grupom, dr Kon uveliko sprema svoj prvi solo projekat. Najpopularniji član grupe Krizni štab se na ovaj potez odlučio usled višemesečnih naučnih i kreativnih neslaganja.

Kako Njuz saznaje, ova vest najviše je iznenadila ostale članove Kriznog štaba jer su, kako tvrdi izvor blizak doktoru Predragu Konu, mislili da se Krizni štab raspao još prošle godine.

– Kada im je Peca poslao oproštajnu poruku u njihovoj fejsbuk grupi “Krizni štab rulz”, neke kolege su prvo pomislile da je ovo samo još jedna klasična Pecina fejsbuk drama i nisu ga shvatili ozbiljno. Većina kolega nije čak ni otvorilo poruku, ap je to Pecu dodatno naljutilo – kaže saradnik doktora Kona koji je želeo da ostane anoniman.

Za sada još nije poznato šta će tačno biti solo projekat doktora Kona, ali šuška se da bi to mogle da budu samostalne konferencije za štampu na kojima će zabranjivati izlazak iz kuće svim građanima koji mu nisi lajkovali status na fejsu, a kao jedna od opcija pominje se i mogući rijaliti šou sa doktorom Nestorovićem.

Gospodin Nestorović nije bio dostupan za izjavu jer već 7 godina ne koristi telefon zbog 5G zračenja.

Vladimir Vuković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
  1. Надам се да ће да се предозира неком од вакцина и заврши своје.

  2. Hoce li izvoditi cuveni hit iz Mexica…KUKU-RUKU-KU, KORONA…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix