Stručna komisija došla do zaključka da je FON totalno do jaja
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

30. dec. 2016

Etička komisija na čelu sa dr Sinišom Malim ocenila da je FON do jaja faks

Stručna komisija formirana sa ciljem utvrđivanja kvaliteta fakulteta organizacionih nauka, predvođena gradonačelnikom Beograda dr Sinišom Malim, ocenila je da je “FON strava faks”.

Kako se navodi u saopštenju komisije, nakon rigorozne analize kvaliteta nastave, profesorskog osobalja i alata na raspolaganju studentima, utvrđeno je da je “FON baš do jaja faks” i da “je skroz gotivan”.

Predsednik komisije za kontrolu FON-a dr Siniša Mali kaže da su prvi rezultati nagovestili da se rade o “onako faksu” ali da su dodatna ispitivanja pokazala da je u pitanju “ludilo jedna institucijica.”

– Bez namere da ocena moje etičke komsiije koja se sastoji uglavnom od mene samog, utiče na nečiju odluku da li da upiše taj fakultet ili ne, jasno i glasno mogu da ustvrdim da Fakultet Organizacionih nauka u Beogradu ima ok profane, kul zgradu i fensi katedre. Ne mogu da pronađem bolji izraz za studiranje na ovom fakultetu od “totalno laća” – napominje dr Mali.

Stručna javnost se slaže da je ova temeljna analiza etičke komisije dr Siniše Malog otklonila svaku sumnju u vezi sa tim da li je FON “ok ili bezveze faks”.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  FON – Faklsifikatorka Organizacija Naprednjaka

  1. Ja sam kaže:

   Ko da zoran babic napisa komentar.

 2. oO kaže:

  Halo Bing, treba li ti nekoliko tisuca diploma i doktorata? Cijena? Sitnica!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *