njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

25. dec. 2018

Evakuisan aerodrom Nikola Tesla zbog dojave o NIN-u, Vremenu i Nedeljniku

BEOGRAD, 25. decembar 2018, (Njuz) – Beogradski aerodrom Nikola Tesla evakuisan je rano jutros zbog dojave o časopisima NIN, Vreme i Nedeljnik.

Kako saznaje Njuz, nepoznata osoba pozavala je aerodrom nešto posle 8 časova i kratko rekla da se u loungeu ovog aerodroma nalaze ova tri časopisa.

– Momentalno smo proglasili opštu opasnost i u roku od nekoliko minuta evakuisali smo sve putnike i službenike ovog aerodroma. Specijalci su u rekordnom roku došli na lice mesta i ispituju da li je u pitanju lažna dojava – izjavio je jedan zaposlen na ovom aerodromu, koji je tražio da ostane anoniman.

On navodi da je MUP došao sa nekoliko pasa koji su izdresirani da sa više desetina metara nanjuše NIN, Vreme i Nedeljnik, ali da još uvek nisu ništa pronašli.

– Ne isključujemo mogućnost da je u pitanju lažna dojava, moguće da je čak reč i on nečijoj šali, samo mi nije jasno kome bi palo na pamet da se šali sa ovako ozbiljnim i opasnim stvarima kakve su NIN, Vreme i Nedeljnik – dodaje naš sagovornik.

iz aerodroma su više puta poručili da apeluju na sve putnike da, ako bilo ko vidi sumnjive novine kao što su NIN, Vreme i Nedeljnik, momentalno pozovu policiju i da nikako ne pokušavaju sami da reše ovaj problem.

– Mnogi ljudi misle da mogu da budu heroji, ali ja apelujem na sve građane da nikako ne diraju NIN, Vreme i Nedeljnik, a ako se desi da su ih slučajno dodirnuli, da nikako ne prelistavaju ove novine, jer tako ugrožavaju svoju i bezbednost svih putnika – dodaje naš sagovornik sa beogradskog aerodroma.

Marko Dražić

  1. Радојица kaže:

    Да ли је могуће да још увек има тако опасних новина у Србији?🎃🎃

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *