Kiwi_Lisa/Pixabay/IG screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. feb. 2023

Funkcioneri SNS-a tvrde da je prava namera zemljotresa rušenje predsednika Vučića

BEOGRAD, 19. februar 2023, (Njuz) – Zemljotresi koji su poslednjih nedelja tresli Balkan imaju samo jedan cilj, a to je rušenje predsednika Vučića, tvrde iz vrha SNS. Kako navode svi visoki predstavnici ove stranke, pomeranje tektonskih ploča starih više od četiri milijarde godina se dešava upravo sada kada je Srbija postala jaka i snažna država, ne bi li se zaljuljao, a otom i sobalio sa vlasti predsednik Vučić.

– Svima je jasno da ovo nije samo puko ljuljanje tla, već je cilj da se uruši predsednik i njegovo vođstvo pod kojim je Srbija procvetala u poslednjih deset godina, kaže Nebojša Bakarec i preporučuje svima da se u slučaju zemljotresa odmah upute u najbliže prostorije SNS-a i učlane se.

Vladimir Đukanović kaže da se zemljotres sada sigurno nada kako će uraditi ono što poplave nisu uspele.

– To je jedini način na koji zemljotres i misli da može da porazi predsednika Vučića, van institucija i na ulici. I to samo zato što ne sme da Vučiću izađe na crtu na izborima, kaže on i dodaje da bi “rušenje Vučića značilo i rušenje srpske državnosti i slabljenje naše pozicije u pregovorima za Kosovo i Metohiju.”

Kako se nezvanično saznaje, direktor BIA Aleksandar Vulin je upregao sve resurse agencije u praćenje i prisluškivanje zemljotresa kako bi sprečio da se predsednik potresa. “Naročito su pod prismotrom strani agenti Rihter i Merkali”, kaže se u BIA.

Vladimir Vuković

 1. Баш Рђа kaže:

  Ваљало би да се реновирају и ојачају оне куке за лустере у Председништву, и због Рихтерових степена а и због носивости, тј. килаже, ипак је то зграда стара више од 100 година, да се не повреди неко тамо :) СПАСИ СРБИЈУ – ОБЕСИ СЕ МУСЛИЈУ !!!

  1. Баш Рђа kaže:

   Е, да бре: “Ко потпише, тог…која је оно беше казна за велеиздају?” Слобода за Дејана!

 2. Пророк из комшилука kaže:

  Једини земљотрес који би АВ могао да доживи је да падне пијан и дрогиран.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *