njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jun. 2012

Gledaoci nisu uspeli da prepoznaju većinu obučenih učesnika Survivora

Scene koje su nedostajale u jučerašnjoj emisiji

BEOGRAD, 3. jun 2012, (Njuz) – Četvrta sezona rijaliti programa Survivor završena je sinoć, pobedom manekena iz Beograda Vlade Vuksanovića. Ipak, ono što je obeležilo jučerašnje finale, bili su brojni pozivi i mejlovi koje je dobila TV Prva, u kojima se više stotina gledalaca bunilo što u studio nisu dovedeni učesnici Survivora.

– Čitave noći sam morao da objašnjavam ljudima da su u studiju učesnici programa, ali to kao da ih je još više iznerviralo – izjavio je jedan od zaposlenih na Prvoj televiziji, koji je tražio da ostane anoniman – Uglavnom bi me psovali i govorili da nedeljama gledaju učesnike, i da ove žene u haljinama i muškarci u košuljama malkice podsećaju na njih, ali da definitivno nisu oni.

Kako Njuz saznaje, menadžment ove televizije se tokom svakog finala Survivora suočava sa istim problemima, zbog čega je postojala ideja da se finalna emisija snimi na nekom od beogradskih bazena.

– Nismo na vreme rezervisali bazen, zbog čega smo bili primorani na snimanje u studiju – kaže naš izvor iz menadžmenta ove televizije – Nekoliko takmičarki nam je predložilo da se pojave u studiju u kupaćim kostimima, jedna je rekla da joj nije problem da bude i u toplesu, ali smo od toga odustali jer nam se nije koncepcijski uklapalo u čitav ambijent – dodaje naš izvor i napominje da bi na to verovatno pristali da su znali kakav će revolt izazvati kod gledalaca.

Prva istraživanja pokazuju da je jedini svetao momenat finalne emisije, koji je gledaoce podsetio na sve ono zbog čega su gledali ovaj rijaliti, bila scena kada su se poznatoj pevačici Nataši Bekvalac videle gaćice tokom izvođenja svoje nove pesme.

Marko Dražić

 1. vujko kaže:

  Mene najviše nervira što ne mogu da kliknem na sliku a ona da se uveliča a kada je snimim na disk i uvećam pikseli se sprže i ništa se ne vidi

 2. vujko kaže:

  Sredi to

 3. okvalS kaže:

  Nataša Bekvalac? Zar to nije bila Jelena Karleuša.

  1. pepermint kaže:

   Vidi se da slabo pratiš kulturna dešavanja. Nataša je ona u roze slipericama, a Jelena obično nosi tigraste tangice. Čuo sam priče da se razlikuju po boji kose, ali to su samo naklapanja.

 4. Bane kaže:

  Nisam pratio survivor. Ionako nemam dovoljno smisla za humor, da bih mogao da smuvam neku od učesnica…

  1. Ђеки kaže:

   За те са смислом за хумор наш народ је одавно смислио назив: коњ Веселко…

 5. dragan kaže:

  E, sestra od Nataše, učesnica u SISAJVERU je očekivala da će oni biti bez kostima! To bih već rado pogledao!

 6. celtic kaže:

  Zar nam u životu nije svaki dan Survivor?

 7. susjed kaže:

  kurvajvor

 8. sloboda(n) kaže:

  ja sam i ranije ukazivao na problem sa slikama sto se ne uvecavaju, ali nisam naisao na razumevanje urednistva, zbog cega cu se zaliti NUNS-u, a imamo i sindikat voajera pa….

 9. Balkanac kaže:

  To bi sad islo kao: poznacu te i po mraku po grudima i…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *