njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. feb. 2012

Hipsteri bojkotuju „Šer konferenciju“ jer je postala suviše mejnstrim

Organizatori festivala se nadaju da će hipsteri promeniti svoju odluku / FOTO: shareconference.net

BEOGRAD, 1. februar 2012, (Njuz) – „Šer konferencija“, festival nove forme koji istovremeno okuplja zvezde interneta i društvenog aktivizma, ove godine neće biti ispraćena od strane hipsterske zajednice jer je, kako saznajemo iz naših izvora u hipsterkim krugovima, to je sada već izvaljena fora.

Gordan Marković (29), jedan od pionira hipsterskog pokreta u Srbiji, nastojao je da objasni zašto je ova nova forma festivala za njega i njegove prijatelje uveliko već sada izlizana priča.

– Festival je bio kul kada je bio nov, nepoznat i ni najmanje nije bio mejnstrim. Sada kada su svi videli šta je, nekako je izgubio dušu. Čak me je i jedan moj komšija metalac pre neki dan pitao kada je Šer festival – izjavio je Gordan – Pored toga što je postao tako mejnstrim i reklamira se svuda, glasine govore da će još biti i besplatan. To znači da će rivući garantovano veliki spektar mediokriteta sa kojima moja ekipa i ja nikako ne interaktujemo jer je to masakr za naš imidž – dodao je Gordan.

Ovaj hipster je istakao i kako će pripadnici hipsterskog pokreta u znak protesta prema festivalu provesti tri dana na ulicama Beograda sa njihovim vokmenima, pevušeći pesme „koje apsolutno niko ne zna“.

Organizatori konferencije su saopštili da im je bitno da zadrže profil publike koji im je na prošlogodišnjem festivalu činio većinu posetilaca, zbog čega su obećali pripadnicima ovog pokreta da će se truditi da im organizuju ekskluzivnu binu kojoj će samo oni moći da pristupe uz posebnu narukvicu, i da slušaju neke muzičare koje izglasaju u diskusijama na njihovim tajnim forumima.

Goran Mirković

 1. Vuk kaže:

  Sledeće srpski hipsteri prestaju da posećuju štrajkove…u Srbiji je to tek mejnstrim i smatraju to isfuranim…

 2. mr.ramone kaže:

  i naravno Gordan.. jer je Goran isuvise mejnstrim :)

 3. Boris_iz_MK kaže:

  Ko je dao pravo ovome samoproglasenom “intelektualcu” da ogranicuje ljudima protok informacija pa josh iznad sveda ga vrijedza ljude obiljezavajuci ih kao “medijokriteti” a uopste ih i ne poznaje! Sa ovakvim stavom, ovaj lik (Gordan Marković) koji ocigledno je gori od fasista, nema ni mrvicu pameti niti o cemu prica, jer sam dokazuje da je jadnik koji samo trazi grupu u kojoj ce konacno da pripada i sam. Jadnik jadni!

  Puno pozdrava iz Skoplja i nadam se da se vidimo na Share-u .. bash bih voleo da debatujem sa tom karikaturom.

  1. Duci kaže:

   Boki… popij lek…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *