njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. jul. 2010

Još jedna uspešna akcija naših carinika – vibrator vraćen na svoje mesto

Boki 13

Napokon srećan uz pomoć carinika

ĐALA, 24. jul. (Njuz) – Gigantski vibrator neanatomskih razmera, ukraden u Nemačkoj, pronađen u pokušaju krijumčarenja na mađarsko-srpskoj granici i vraćen vlasniku. Ovakav srećan završetak i svojevrsni trijumf policije i caranika počeo je kao tragičan niz događaja. Naime, kontroverzna makedonska zvezda, Boki 13, u pauzi koncerta u Nemačkoj pre dva dana, ostala je bez poklona svog fana – gigantskog vibratora nadananotmskih razmera, na kojem je bila ispisana Bokijeva omiljena modna marka, Luj Piton. Obezbeđenje Bokija 13 je odmah obavestilo nemačku policiju, koja je veoma brzo uspela da blokira sve granične prelaze iz Nemačke.

Uspešnom akcijom mađarsko-srpskih carinika, i njihovog specijalnog odeljenja za krijumčarenje droge, oružja i umetničkih dela, uz uključenje pripadnika istražitelja krijumčarenja kola, pokušaj krađe je sprečen kasno sinoć na graničnom prelazu Đala.

– Prvo smo zapazili neobično veliku, lepo dekorisanu kutiju na zadnjem sedištu automobila vidno uznemirenog lica, koja je pobudila našu profesionalnu pažnju. Ukusno ukrašena kutija je bila prazna, što je dodatno izazavalo sumnju. Detaljnom pretragom osumnjičenog lica, vibrator je izvučen i kasnije ovog jutra vraćen vlasniku na mesto, rekao je na tečnom mađarskom za Njuz vidno raspoložen carinik koji je želeo da ostane srećan i anoniman.

Ovo je druga uspešna zajednička akcija naših i mađarskih carinika nakon otkrivanja pokušaja ilegalnog prevoza automobila marke “bentli”, ukradenog ranije fudbaleru Semjuelu Etou.

Do objavljivanja ove vesti nismo uspeli da dobijemo izjavu od Bokija 13, a njegov PR menadžer je molio za razumevanje što će se makedonska zvezda na nekoliko dana povući iz javnosti.

Više o traumi Bokija 13 na http://www.alo.rs/ljudi/29351/Bokiju_13_ukraden_vibrator

R.R.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *