njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

15. apr. 2013

Južnokorejski parlament ukida obavezu kliktanja na Sajeve spotove

Saj je izjavio da je spreman i da lično klikće na svoj spot

SEUL, 15. april 2013, (Njuz) – Parlament Južne Koreje mogao bi na sledećem zasedanju da ukine obavezu po kojoj svaki punoletni građanin ove države mora najmanje jednom nedeljno da klikne na Youtubeu na spot popularnog pevača iz ove zemlje Saja, saznaje Njuz.

Na razmatranje ovakve odluke južnokorejska skupština se odlučila nakon velikog pritiska za Zapada. Pojedini Zapadni zvaničnici čak su zapretili Južnoj Koreji da će im uskratiti pomoć u slučaju sukoba sa Severnom Korejom, ako ne prestanu da „svakodnevno pumpaju astronomske Youtube preglede svojoj zvezdi“.

– SAD i Velika Britanija su u mnogim oblastima izgubile svetsku dominaciju, tako da ne smemo da dozvolimo da se to desi i sa popularnom muzikom – izjavio je jedan američki senator, koji kaže da su ove zemlje nekako uspele da pređu preko Kanađanina Džastina Bibera, ali da je ovo sa Sajem već otišlo predaleko.

Da podsetimo, Vlada Južne Koreje usvojila je jula 2012. godine poznatu „Saj uredbu“, neposredno pred svetsku premijeru pesme „Gangnam style“. Zahvaljujući ovoj uredbi, pesma je u rekordnom roku došla do više stotina miliona pregleda u Južnoj Koreji, kada je i svetska javnost konačno obratila pažnju na ovaj hit.

– Taman se situacija sa Gangnam styleom malo smirila, Saj izbacio novi spot koji je u prvom danu već prešao brojku od 50 miliona pregleda, zbog čega smo momentalno kontaktirali južnokorejsku Vladu. Rekli smo im da ćemo momentalno povući naše vojnike koji su stacionirani u toj zemlji ako nešto ne preduzmu – dodao je ovaj senator.

Kako nezvanično saznajemo, Saj je dosta emotivno doživeo ovu najavu, komentarišući da će, ako je potrebno, lično ići od stana do stana i kliktati na svoj novi spot.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  -Браћо!!!
  Боље клик него пакт!
  Боље спот него роб!

  Поручују Јужнокорејанцима млади Северне Митровице, пардон, Северне Кореје.

 2. Tetka kaže:

  Сад и ја падам у искушење да кликнем на спот, али неће вам успети! Мислите да није очигледно да сте и ви плаћени да их рекламирате?! ;)

 3. Facko Acković kaže:

  VATO FADO DZENTLEMEN

 4. vladimir kaže:

  I ja sam kliknuo protiv Bibera a ne za Saja ili Saju :)

 5. Miloje kaže:

  Dal’ se pika klik ako su zvucnici iskljuceni?

 6. Miloje kaže:

  Dal’ se pika klik ako su zvucnici iskljuceni?
  Ako se pika,ode mu i moj.

 7. Tagore kaže:

  Nevinu ”turkish” nevestu pri ”turkish aiways letu preko carigradskog druma čuva seksualno nadareni ”serbian bodyguard” ili turski janičar prilično ukočene srpske sive mase, pa preko druma sleću na Kosovo polje i pričaju kao i svi normalni ljudi.

  – Da li je Kosovo vaše ili naše – užurbano pita dvanaesogodišnja još nevina nevesta mladog janičara?
  – Pa mi poklanjamo sve što imamo – odgovara seksualno nadareni ”serbian bodyguard” ili turski janičar prilično ograničene srpske sive mase.

  Ba na na na, bananana, “banana split“ – pa svako dobija svoj sladoled…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *