njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. jul. 2011

KRATKI NJUZ: Berluskoni otkazao posetu Beogradu jer je većina Srpkinja trenutno na moru

silvio berluskoni

Berluskoni najavio dolazak u Beograd nakon što se Srpkinje vrate sa odmora

RIM, 15. jul 2011, (Njuz) – Premijer Italije Silvio Berluskoni otkazao je svoju posetu Beogradu, jer je saznao da je većina devojaka u doba godine na moru, ekskluzivno saznaje Njuz.

Berluskoni je do odluke da odloži posetu Srbiji do daljnjeg, došao nakon procene svog kabineta da je posle završetka junskog ispitnog roka, kao i muzičkog festivala Egzit, većina devojaka na moru u Grčkoj, Turskoj ili Crnoj Gori.

Pomeranje posete italijanskog premijera znatno je olakšao posao i Vladi Srbije, koja je već napisala saopštenje čije je objavljivanje bilo planirano za danas, u kojem se apeluje na sve dovojke od 16 do 30 godina da danas izlaze iz kuće samo u slučaju nužde. Saopštenje je takođe sadržalo i mapu sporednih ulica kojima je poželjna njihova kretnja, a u saradnji sa modnim stilistom Ašokom Murtijem sačinjen je i spisak saveta kako da se na današnji dan obuku da bi delovale što manje privlačno.

Goran Mirković

Marko Dražić

 1. lazu te duso lazu kaže:

  Dal’ da Ti kažem ili da Te lažem. Mame su zadržale ćerke kod kuća jer se nema para, jutros su bile da kupe leba od juče kod pekara Đoke za 200 dinara za džak. Ova kriza udara gore nego gljiva ludara, narod nema leba da jede a ne da ide na more, a oni što imaju pare muku muče sa ograđivanjem placeva i ugradnjom kamera pred neizbežnu bežaniju, a kako to izvesti a ne biti natipovan i izbeći da kuća bude opljačkana baš u vreme odmora. Muka, mukica…

 2. COLE kaže:

  slusaj more ovo nece da izadje na dobro buduci da je osnovni motiv ulaganja u srbiju nije ekonomski interes nego lepota nasih devojaka koju je berluskoni ovoga puta zanemario, dakle i njima je gusto da gusce ne moze biti!

 3. snezana kaže:

  hahhaha bravo decaci :)

 4. celtic kaže:

  A djevojke ispod 16 ste zaboravili??? Hvala, ostavili ste mi rupe u zakonu.

  Tata Silvio

 5. Ђеки kaže:

  Само нек се понашају уобичајно “природно” и “љупко”; и не би требало да буде проблема…

 6. jututunac kaže:

  Srpskinjama ne treba davati savete kako da se manje privlacno oblace, vec gde u apoteci mogu kupiti antivomitiv, lek protiv povracanja. Kada takav pocne da te vacari i ljubaka, nema te love da se stomak ne okrene.

  1. Ђеки kaže:

   Ма не потцењуј наше рибе… Имају оне добре стомаке: ево, оди до “Ушћа”, седи у неки кафић там и наручи кафу за 250 дин, и можеш да гледаш антиеволуцију до миле воље…

 7. scoby kaže:

  Ma nisu devojke u pitanju, ne rade muzeji.

  1. Ђеки kaže:

   Ма зато су и девојке побегле на море: шта да раде у Београду кад не раде музеји?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *