nazad na vrh

Krizni štab upozorava na veliki porast broja hospitalizovanih od Čede Jovanovića

Retka fotografija Čedomira Jovanovića u trenutku delovanja na imunitet čoveka

BEOGRAD, 21. jul 2020, (Njuz) – Krizni štab Vlade Srbije objavio je danas saopštenje u kojem upozorava na veliki porast broja pacijenata koji su hospitalizovani usled kontakta sa Čedomirom Jovanovićem.

Kako se navodi u saopštenju, ukoliko se ovakav trend nastavi, zdravstveni sistem će doći do ivice pucanja.

– Naše zdravstvo za sada može da podnese opterećenje uzrokovano epidemijom virusa korona, ali porast broja hospitalizovanih usled aktivnosti Čede Jovanovića bi mogao da bude koban – saopšteno je iz štaba.

Iako je štab u prvi mah imao ideju da proglasi vanredno stanje i uvede policijski čas kako bi onemogućio građane da nalete na Čedu sa reketom, od takvih drastičnih mera se ipak odustalo.

– Moramo da shvatimo da smo svi zajedno u ovome i da samo ujedinjeni možemo da se zaštitimo od Čede. Sada sa sigurnošću možemo da kažemo da Čeda cirkuliše u populaciji i da je sve veći broj onih koji su ugroženi – naveo je Krizni štab.

Struka je apelovala na građane da preduzmu sve mere preventive, a to su pre svega izbegavanje mesta na kojima bi mogla da bude povećana koncetracija Čedomira Jovanovića i nošenje štitnika za laktove i kolena, kako bi zaštitili najosetljivije regije od infekcije Čedomirovim reketom.

Nenad Milosavljević

  1. U proširenom saopštenju, struka je ponovila da su u Srbiji i nadalje autobusi najodgovorniji za povećanu smrtnost od korone. Što se Čede tiče zaključili su da upotreba kombinovanog praška za glavu nema uticaja na virus!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix