njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. sep. 2011

Lažna dojava o ulasku Srbije u EU

Iz Brisela stigla potvrda da je i ova dojava bila lažna

BEOGRAD, 26. septembar 2011, (Njuz) – Građani republike Srbije su se rano jutros na nekoliko minuta osetili kao građani Evropske unije zbog anonimne dojave o ulasku Srbije u ovu federaciju, saznajemo iz izvora u Briselu. Nakon detaljnog pregleda, utvrđeno je da je dojava bila lažna.

Republika Srbija je odmah nakon dojave započela sa pripremama za proslavu ulaska u Evropsku Uniju. U toku ovih priprema u zemlju su ušli i zvaničnici EU koji su nakon temeljnog pregleda zemlje utvrdili da je dojava o ulasku ipak bila lažna. Zemlja je odmah nakon toga prekinula na brzinu pripremljeno slavlje i nastavila sa svojim uobičajenim aktivnostima mimo Evropske Unije.

Srbija je tako ove godine četvrti put bila meta obesnih sugrađana koji su prijavili da je zemlja sada punopravna članica ove evropske federacije i time na kratko probudili lažnu nadu o boljoj budućnosti kod građana.

Dojave o ulasku Srbije u Evroskpu Uniju veoma su česte u poslednje vreme. Nedavno su granice u zemlji bile u blokadi 45 minuta zbog lažne dojave.

-Do sada se uglavnom ispostavljao da su dojave o ulasku Srbije u Evropsku uniju vršili srednjoškolci i studenti koji su na ovaj način želeli da odlože pismene vežbe i ispite, a zabeležen je i slučaj čoveka koji je ovakvim pozivom pokušao da odloži brakorazvodnu parnicu – kaže inspektor Slaviša Perić.

Viktor Marković

Ideja: @VelikiMo

 1. Dejan kaže:

  Oću i ja to što vi jedete :)

  1. muskarac u srednjim godinama kaže:

   aha, i tata bi sine…

 2. Jordan kaže:

  Jbg. Ja vec nacrtao 3 zvezdice iznad onog SRB na tablici. Cime sada da obrisem?

 3. Draza kaže:

  Za neupucene, koji ne znaju sta je to Evropska Unija:
  http://kutijica.wordpress.com/2011/09/25/sta-je-to-evropska-unija/

  1. Olja kaže:

   Dražo, ovo je pun pogodak!

  2. wwwlado kaže:

   Poevroopičene poevroopice .
   Poevropičen / osoba koja je dugo bila izložena RTS i BLE 92 kao i državnim evropski privatizovanim štampanim medijima i time čula Izvedenice i složenice Evropa više od 5000 puta dnevno . Karakteristika ove osobe je korišćenje korjena Evrope u svako rečenici .
   Poevropice / Velika grupa Poevroopičenih koji sebe nazivaju narodom ili najnoviji narod nastao od Srba , karakteristike su kao i kod ostalih naroda nastalih od Srba tj. mržnja prema svemu Srpskom . Za svoje predstavnike smatraju Dositeja , Vuka kao i sve osvajače evropskih medalja koje Srbi pripisuju sebi .

 4. Aleksej kaže:

  Hahahaha, odlicno! :D

 5. bsbs kaže:

  ccc… opet ti srednjoskolci…

 6. Marcus kaže:

  Hahahah, sjajno!

 7. ana kaže:

  Fenomenalno,bravo Viktore!!

 8. novosadjanin kaže:

  Zabrinjavajuće je koliko očekujemo od ulaska u EU iako nam Nemci na primeru Grčke ovih dana objašnjavaju da NEMA LEBA BEZ MOTIKE. Nego, da nastavimo mi i dalje da se sprdamo i besposličarimo čekajući Godoa…

 9. sandinista kaže:

  Prava vest je : ”EU ulazi u Srbiju”, a Kriger drži sveću.

 10. Igorko kaže:

  Bila je jednom i dojava u Briselu o ulasku Srbije u evropsku uniju. Čitava zgrada EU je bila evakuisana za manje od pola minuta. Neki su u panici kroz prozore skakali, drugi polomili noge i ruke trčeći niz stepenice u pokušaju da pobegnu i spase živu glavu.
  Tek nekoliko sati kasnije, poznati komičar i šaljivdzija, Žoze Barozo, priznao je da je to bila samo još jedna njegova neslana šala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *