nazad na vrh

Lažna dojava o ulasku Srbije u EU

Iz Brisela stigla potvrda da je i ova dojava bila lažna

BEOGRAD, 26. septembar 2011, (Njuz) – Građani republike Srbije su se rano jutros na nekoliko minuta osetili kao građani Evropske unije zbog anonimne dojave o ulasku Srbije u ovu federaciju, saznajemo iz izvora u Briselu. Nakon detaljnog pregleda, utvrđeno je da je dojava bila lažna.

Republika Srbija je odmah nakon dojave započela sa pripremama za proslavu ulaska u Evropsku Uniju. U toku ovih priprema u zemlju su ušli i zvaničnici EU koji su nakon temeljnog pregleda zemlje utvrdili da je dojava o ulasku ipak bila lažna. Zemlja je odmah nakon toga prekinula na brzinu pripremljeno slavlje i nastavila sa svojim uobičajenim aktivnostima mimo Evropske Unije.

Srbija je tako ove godine četvrti put bila meta obesnih sugrađana koji su prijavili da je zemlja sada punopravna članica ove evropske federacije i time na kratko probudili lažnu nadu o boljoj budućnosti kod građana.

Dojave o ulasku Srbije u Evroskpu Uniju veoma su česte u poslednje vreme. Nedavno su granice u zemlji bile u blokadi 45 minuta zbog lažne dojave.

-Do sada se uglavnom ispostavljao da su dojave o ulasku Srbije u Evropsku uniju vršili srednjoškolci i studenti koji su na ovaj način želeli da odlože pismene vežbe i ispite, a zabeležen je i slučaj čoveka koji je ovakvim pozivom pokušao da odloži brakorazvodnu parnicu – kaže inspektor Slaviša Perić.

Viktor Marković

Ideja: @VelikiMo

 1. Oću i ja to što vi jedete :)

 2. Jbg. Ja vec nacrtao 3 zvezdice iznad onog SRB na tablici. Cime sada da obrisem?

  • Dražo, ovo je pun pogodak!

  • Poevroopičene poevroopice .
   Poevropičen / osoba koja je dugo bila izložena RTS i BLE 92 kao i državnim evropski privatizovanim štampanim medijima i time čula Izvedenice i složenice Evropa više od 5000 puta dnevno . Karakteristika ove osobe je korišćenje korjena Evrope u svako rečenici .
   Poevropice / Velika grupa Poevroopičenih koji sebe nazivaju narodom ili najnoviji narod nastao od Srba , karakteristike su kao i kod ostalih naroda nastalih od Srba tj. mržnja prema svemu Srpskom . Za svoje predstavnike smatraju Dositeja , Vuka kao i sve osvajače evropskih medalja koje Srbi pripisuju sebi .

 3. Hahahaha, odlicno! :D

 4. ccc… opet ti srednjoskolci…

 5. Fenomenalno,bravo Viktore!!

 6. Zabrinjavajuće je koliko očekujemo od ulaska u EU iako nam Nemci na primeru Grčke ovih dana objašnjavaju da NEMA LEBA BEZ MOTIKE. Nego, da nastavimo mi i dalje da se sprdamo i besposličarimo čekajući Godoa…

 7. Prava vest je : ”EU ulazi u Srbiju”, a Kriger drži sveću.

 8. Bila je jednom i dojava u Briselu o ulasku Srbije u evropsku uniju. Čitava zgrada EU je bila evakuisana za manje od pola minuta. Neki su u panici kroz prozore skakali, drugi polomili noge i ruke trčeći niz stepenice u pokušaju da pobegnu i spase živu glavu.
  Tek nekoliko sati kasnije, poznati komičar i šaljivdzija, Žoze Barozo, priznao je da je to bila samo još jedna njegova neslana šala.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix