nazad na vrh

Marko Đurić proteran iz srca Srbije u Srbiju

SRCE SRBIJE, 26. mart 2018, (Njuz) – Direktor kancelarije za srce Srbije Marko Đurić proteran je u Srbiju iz srca Srbije nakon što je prethodno uhapšen.

On će, kako se navodi, nakon što su ga vlasti srca Srbije dopratile donekle biti predat vlastima Srbije.

– Policija srca Srbije je uklonila gospodina Marka Đurića sa teritorije srca Srbije na osnovu zabrane ulaska gospodina Đurića u srce Srbije, saopštila je policija srca Srbije.

– Ovo je presedan da neko bude deportovan iz jednog dela Srbije u drugi deo Srbije, a da taj neko budem ja, napomenuo je Đurić. – Računam da je rezultat sada negde oko 6:1 za nas jer je ovo bilo toliko neočekivano da i srcu Srbije treba dati jedan poen, dodaje on.

Savetnik predsednika Srbije Nikola Selaković koji je stigao danas sa Đurićem u srce Srbije rekao je da njega nisu prepoznali jer se nije dugo pojavljivao u medijima.

– Hteo sam i ja da budem uhapšen i proteran u Srbiju iz srca Srbije ali policija nije verovala da sam to ja, napomenuo je Selaković, dodavši da nije vredelo ni to što im je pokazivao svoje slike sa Vučićem. On dodaje kako je policija za njega rekla da je “samo neki lik koji je slučajno sa Đurićem.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Nenadjebivo dobar tekst!

  2. Kad je zakazan protest u Kovilovu?

  3. Srbija više nema srce, a mozak je davno prestao radi.

  4. Najduzi je put…put iz dupeta u glavu…!! Ali srce vodi coveka…A poznato je da najvise stradamo od kardio-vaskularnih problema,jer srce je na levoj strani…No,imamo jaku jetru,koja ce preraditi zlu krv…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix