njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. okt. 2010

Moju Đenovu si došao da lomiš?!

Ivica Dačić sa karabinjerom

ĐENOVA, BEOGRAD, 14. oktobar (Njuz) – Ovih dana veliki hit na YouTube je amaterski video snimak u kome se vidi kako jedan od italijanskih karabinjera nebiranim rečima prekorava srpskog navijača zbog nereda izazvanih na utakmici Italija Srbija, a svoj monolog završava rečima “Moju Đenovu si došao da lomiš?!”

Video snimak, a posebno rečenica “Moju Đenovu si došao da lomiš?!” postala je instant hit u Italiji i cela nacija se ponosi hrabrošću i spremnošću svoje policije da se obračuna sa huliganima. Svi mediji u Italiji ističu kako veliku hrabrost svojih karabinjera tako i odličnu logistiku italijanske policije koja je kretanje srpskih navijačkih grupa pratila od trenutka kada su ušli u zemlju pa sve do prve benzinske pumpe.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić je takođe bio ganut hrabrim ponašanjem italijanskog karabinjera, Đanluke Bracija (36). Nakon današnjeg sastanka sa Silvijom Berluskonijem na kojem je zaključeno da ne postoje bezbedonosni rizici za dve prijateljske zemlje, te da neredi u Đenovi i Beogradu ni na koji način nisu povezani osim što su ih verovatno izazvale iste grupe ljudi, Ministar Dačić se susreo i sa hrabrim karabinjerom . Na prijateljskom ćaskanju Ministar Dačić je karbinjeru izrazio divljenje na stručnom i profesionalnom obavljanju posla te je u znak zahvalnosti u ime srpskog naroda italijanskom policajcu uručio vredne poklone: dve majice, statuu avalskog tornja, dva smokija i litar domaće šljivovice.

M.M.

 1. tea kaže:

  haha ludaci

  1. Andrej kaže:

   Hehe. Dva smokija…
   :)

 2. MakiMK kaže:

  da, da, sa akcentom na smokiju….:-)

 3. mk kaže:

  hahah vrhunski text još bolja ilustracija istog!!!!

 4. AHAHAHAHA kaže:

  2 SMOKIJA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH ROFLROLFAHAHAHAHHAAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *