njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jul. 2010

Na kojoj violini Novak svira?

Bacio se u promet?

SVEVIDEĆE OKO (Njuz trač kolumna) – Nije nikakva novost da lepi i uspešni idu jedni uz druge, a kada ste najuspešniji i najpopularniji sportista u zemlji, mogućnosti su gotovo neograničene. Iako se do skoro nagađalo da Novak Đoković planira da uplovi u mirne vode bračnog života sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, prethodnih nekoliko meseci Beogradom kruže priče o Noletovim avanturama. Njuz, kao svevideće oko naše javne scene izdvaja najpikantnije tračeve, vodeći se starom devizom – gde ima dima, ima i kašlja.

Iako najuspešnijeg Đokovića već više od godinu dana dovode u vezu sa Natašom Bekvalac, oboje su izjavili da su samo dobri prijatelji. Ipak, saznali smo da iza kupovine Natašinih cipelica na dobrotvornoj aukciji, stoji upravo Novak, u pokušaju da se iskupi za grehe koji mu se pripisuju. Naime, na kafi sa drugaricama Nataša je čula za navodno druženje Novaka i Marijane Mateus (naš reporter je konobar u radno vreme), bivše supruge Natašinog dugogodišnjeg dečka Miodraga Koleta Kostića. Sa druge strane, neimenovani izvor blizak vrhu Kompanije Delta, navodi da je jedan od razloga za medijski cirkus na relaciji Mišković – Forcan, upravo Novak Đoković, za koga se navodi da se već nekoliko godina tajno sreće sa bivšom prvom damom srpskog biznisa radi razmene sličica svetskog prvenstva.

Najnovija saznanja govore i da je Goca Tržan operisala lice na Novakov zahtev dok je Predrag Aždejković, urednik Gay Echo portala posredstvom dnevnih novina Alo razgovarao sa Vacićem iz pokreta 1389 samo da bi nekako došao do Noletovog broja telefona.

Jedno je, ipak, sigurno, društvo, po mnogo čemu, prvih dama Srbije, koje je Novak izabrao, imponovalo bi svakom muškarcu sa ovih prostora, ali je isto tako sigurno da nijedna od njih ne želi biti druga violina i tu treba očekivati dalje zaplete.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *