njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. jul. 2019

Nebojša Stefanović: Drago mi je da se više ne priča o mom doktoratu

BEOGRAD, 11. jul 2019, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se u vestima više gotovo i ne pominje njegov doktorat. Dr Stefanović kaže kako mu je drago da su u zemlji sada aktuelne neke druge teme.

– Priznajem da mi nije bilo lako kada je moj doktorat i način na koji sam napisao doktorski rad bio glavna tema u medijima. Uopšte nije prijatno kada vas danima, nedeljama, mesecima i godinama optužuju da ste “plagijator, lopov, lažov, varalica, korumpiran, glup, kreten, idiot, ulizica, poltron, bednik, beskičmenjak, poslušnik, ljigavac koji unižava sve one vredne ljude koji su zaista godinama radili na svojim doktoratima i koji su u te doktorate uložili mukotrpan naučni rad”, navodi dr Stefanović. – Sada je ta tema konačno stavljena u drugi plan, jer svi shvataju da postoje i neke vesti koje su bitnije za našu zemlju od toga da li sam ja prepisao doktorat ili ne, zaključuje ministar.

Prema tvrdnjama stručnjaka, sporni doktorat ministra Stefanovića nikada više neće biti tema u medijima, što je jasan znak sazrevanja nacije.

– Ne možemo stalno gledati u prošlost, mi moramo gledati u budućnost. Na kraju krajeva, diplome nisu ni bitne, već vreme koje ste proveli radeći da biste uopšte stekli pravo da dobijete tu diplomu, kaže ministar finansija dr Siniša Mali. – Ono što je bitno je to da usmerimo fokus na ono što je zaista bitno u našem društvu, a to sigurno nisu neki papiri sa nekim slovima na njima, dodaje on.

Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da teme koje su sada u vestima budu zamenjene nekim drugim temama koliko već sutra, tako da ništa što bi moglo da uznemiri građane nije bitno jer “ionako ništa ne mogu da urade po bilo kom pitanju, i onda čemu sve to.”

Viktor Marković

  1. Свети Марко kaže:

    Др. Стефановић је успешно повезао неке ауторе са неким цитатима из неких публикација и добио неку диплому.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Tek sada je jasno kako su, za naprednjake, bile pogubne posledice poslednjih poplava, kada je, zbog zapušene kanalizacije, sve napredno isplivalo na površinu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *