Jedan od selfija na kojima Lana nije dobro ispala
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

24. aug. 2018

Nezadovoljna drugarica sedmi put koristi pravo veta na selfi

RADOVIĆI, 24. avgust 2018, (Njuz) – Lana Petrović, pripadnica grupe prijateljica koju pored nje čine Kaća, Jelena i Tea, uložila je veto na grupni selfi napravljen na plaži Oblatno u Crnoj Gori, na kome ovaj skup najboljih drugarica pozira u bikinijma, blokirajući tako kačenje selfija na Instagram, saznaje Njuz.

To je osmi put tokom izrade ovog selfija koja ulazi u svoj petnaesti minut da Lana koristi svoje pravo veta kako bi osigurala da “ispadne koliko toliko ok po sopstvenoj proceni.”

Ovim vetom se, pored Instagrama, blokira postavljanje selfija i na Fejsbuk, a možda i na Instagram stori barem dve od četiri članice grupe. Lanina primedba da joj je “butina neprirodno velika, verovatno zato što stoji preblizu ivice fotografije”, usvojena je nakon kratkotrajnog grupnog razmatranja i diskusije o tome da li je to “baš toliko strašno kako joj se čini.”

Na ove konstatacije, Lana je sedmi nacrt selfija nazvala “groznim, nedopustivim i odvratnim fuj fuj fuj”.

Jedna od članica grupe, Jelena, izrazila je duboko razočaranje Laninim vetom na selfi, prvenstveno jer je na sedmom jako dobro ispala, a i zato što zbog odugovlačenja i sabotaže propušta dobro svetlo pa selfija po svemu sudeći neće ni biti.

Tea, koja je pre Lane jednom uložila veto jer joj je spao gornji deo kupaćeg, ovaj put je bila suzdržana, kao i Kaća, koja je prilikom trećeg pokušaja selfija zažmurila jer joj je vetar dunuo pesak u oči.

Kako se nezvanično saznaje, postoji mogućnost da vlasnica mobilnog, Tea, ipak prekrši međudrugarički sporazum i okači jedan od načinjenih selfija kod sebe na profilu, ali tako što će kropovanjem u potpunosti izolovati Lanu sa fotografije.

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *