njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. sep. 2020

Opozicija misli da je krajnje vreme da birači smisle šta i kako dalje

BEOGRAD, 17. septembar 2020, (Njuz) – Opozicione stranke usvojile su juče deklaraciju kojom od birača traže da smisle šta i kako dalje da se deluje kako bi se što pre srušio režim od kojeg zavisi njihova budućnost.

– Pošto od daljeg delovanje zavise pre svega budućnost birača, a ne nas iz opozicije, onda i oni čija je budućnost u pitanju treba da preuzmu odgovornost za svoju budućnost i smisle šta i kako opozicija dalje treba da radimo – stoji u usvojenoj deklaraciji.

Opozicione stranke poručuju da je u interesu birača da više ne čekaju na opozociju nego da stvar preuzmu u svoje ruke.

– Vreme je pokazalo da opozicija opstaja pa opstaje šta god da se desi ili uradi. Mi možemo ovako da budemo opozicija još 100 godina. Naša budućnost je izvesna. Ali vi, birači, zapitajte se šta je sa vašom budućnošću. Da li želite da zavisi od vas ili od nekog drugog, to jest nas – poručile su opozicione stranke.

Kako se navodi, svaki plan i predlog šta i kako da opozicija radi je dobrodošao.

– Sve što birači smisle, mi ćemo uraditi i sprovesti u delo, pa ako uspemo da srušimo režim, super, bićemo vlast, a vi i dalje birači, a ako ne, ostajemo opozicija – navodi se u deklaraciji.

Bane Grković

  1. Filozof kaže:

    Ja glasam da u opoziciju uđe i SPC u Crnoj Gori. Kao i da dobije deo vlasti. Jer da nije SPC ne bi opozicija došla na vlast. Isto tako treba SPC vezati za opoziciju što više. Tako da ako opozicija razočara glasače da se stavi na znanje da je isto tako i SPC u Crnoj Gori razočarala. I da su svi isti gde god da se nalaze i u kojoj organizaciji da pripadaju. 😁😂🤣😊😋😛😜
    😂🤣😂

  2. Gebo kaže:

    Ovo nije opozicija već AV vaške.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *