nazad na vrh

Ostavio ženu kada je čuo da je Monika Beluči slobodna

Čovek nije želeo da dođe na snimanje Monikinog filma da joj ne bi ugrozio brak

BEOGRAD, 27. avgust 2013, (Njuz) – Vojin Mitić, inženjer iz Beograda, podneo je jutros zahtev za razvod braka od svoje dugogodišnje supruge Slađane. Kao glavni razlog za ovakvu odluku, Vojin je naveo jučerašnju vest da se poznata glumica Monika Beluči razvodi od svog supruga Vinsenta Kasela.

– Moniku sam otkrio pre skoro 15 godina kada sam gledao film “Apartman”. Odmah sam pomislio ‘kakva lepotica’, ali tada sam bio u braku već skoro dve godine, tako da ništa nisam mogao da uradim – otkriva Vojin.

On dodaje da je sve ovo vreme pratio vesti o ovoj glumici, ali da nijedna od njih nije nagoveštavala razvod od Vinsenta Kasela.

– Godinama sam ostajao u braku, čak sam dobio i dvoje dece, samo zato što je ljubav mog života bila zauzeta. Čak sam pomislio pre desetak dana da odem na snimanje novog Kustiričinog filma, ali sam odustao jer sam smatrao da nije u redu da ugrožavam brak udatoj ženi – kaže ovaj inženjer.

Vojin kaže da jedva čeka da upozna Moniku i da će mu sada dodatnu olakšavajuću okolnost predstavljati činjenica da ona ovih dana intenzivno uči srpski jezik.

– Zaista ne vidim šta bi sada moglo da stane na put Monikinoj i mojoj sreći – kaže Vojin.

Njegova supruga Slađana nije previše teško podnela zahtev za razvod braka i samo je kratko prokomentarisala da on nije mogao da joj se desi u boljem trenutku, sada kada je Vinsent Kasel konačno slobodan.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. ajde bre ljudi pa zbog ovoga ga je ostavila, vidjeno u najavi http://www.bizlife.rs/vesti/60815-zasto-je-kusturica-izabrao-monicu-belucci

  2. a ja mislio da se Monika razvodi zato sto je cula da je Mrka slobodan

  3. Vojin je debelo okasnio,Emir je već obavio stvar na (ili,u) drvetu…

    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/401099/Kusturica-na-drvetu-sakrio-Moniku-od-potere

  4. Verovali ili ne Monika pati od kakofilije, tj. ona je “frik” koji se loži na ružne ljude.. Navodno se razvodi zbog premijera jedne države…

  5. joj bice Srpskih zetova i snajki :)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix