njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

27. aug. 2013

Ostavio ženu kada je čuo da je Monika Beluči slobodna

Čovek nije želeo da dođe na snimanje Monikinog filma da joj ne bi ugrozio brak

BEOGRAD, 27. avgust 2013, (Njuz) – Vojin Mitić, inženjer iz Beograda, podneo je jutros zahtev za razvod braka od svoje dugogodišnje supruge Slađane. Kao glavni razlog za ovakvu odluku, Vojin je naveo jučerašnju vest da se poznata glumica Monika Beluči razvodi od svog supruga Vinsenta Kasela.

– Moniku sam otkrio pre skoro 15 godina kada sam gledao film “Apartman”. Odmah sam pomislio ‘kakva lepotica’, ali tada sam bio u braku već skoro dve godine, tako da ništa nisam mogao da uradim – otkriva Vojin.

On dodaje da je sve ovo vreme pratio vesti o ovoj glumici, ali da nijedna od njih nije nagoveštavala razvod od Vinsenta Kasela.

– Godinama sam ostajao u braku, čak sam dobio i dvoje dece, samo zato što je ljubav mog života bila zauzeta. Čak sam pomislio pre desetak dana da odem na snimanje novog Kustiričinog filma, ali sam odustao jer sam smatrao da nije u redu da ugrožavam brak udatoj ženi – kaže ovaj inženjer.

Vojin kaže da jedva čeka da upozna Moniku i da će mu sada dodatnu olakšavajuću okolnost predstavljati činjenica da ona ovih dana intenzivno uči srpski jezik.

– Zaista ne vidim šta bi sada moglo da stane na put Monikinoj i mojoj sreći – kaže Vojin.

Njegova supruga Slađana nije previše teško podnela zahtev za razvod braka i samo je kratko prokomentarisala da on nije mogao da joj se desi u boljem trenutku, sada kada je Vinsent Kasel konačno slobodan.

Marko Dražić

 1. goksi kaže:

  ajde bre ljudi pa zbog ovoga ga je ostavila, vidjeno u najavi http://www.bizlife.rs/vesti/60815-zasto-je-kusturica-izabrao-monicu-belucci

 2. himalajac kaže:

  a ja mislio da se Monika razvodi zato sto je cula da je Mrka slobodan

 3. Miloje kaže:

  Vojin je debelo okasnio,Emir je već obavio stvar na (ili,u) drvetu…

  http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/401099/Kusturica-na-drvetu-sakrio-Moniku-od-potere

 4. Odbijam da dam intervju za Insajder kaže:

  Verovali ili ne Monika pati od kakofilije, tj. ona je “frik” koji se loži na ružne ljude.. Navodno se razvodi zbog premijera jedne države…

 5. Misantropicus kaže:

  joj bice Srpskih zetova i snajki :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *