njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jul. 2010

Otac konobaričinog sina Kristijano Ronaldo

Otac konobaričinog sina se oprobao i u modelingu

LISABON, 19.07.2010. (Njuz) Lisabon konačno može da odahne, pošto je višemesečna potraga za biološkim ocem sina omiljene konobarice svih posetilaca Lisabona konačno završena. Otac je 25-godišnji muškarac solidno poznat u fudbalskim krugovima, i povremeni portugalski reprezentativac – Kristijano Ronaldo.

Slavna konobarica je prošlog leta, tokom boravka u Mančesteru u jednom restoranu u kome se okupljaju portugalski emigranti upoznala mladog Ronalda i, kako priznaje, uz koju čašicu više provela i nezaboravnu noć.

Nakon što je saznala da je trudna, konobarica je pokušala da izbegne zaljubljenog Portugalca, kako ne bi saznao ovu vest ali je njegova upornost očito bila jača od njenih mogućnosti skrivanja. Tokom juna meseca zatražen je i DNK test kako bi se uverila da li je zaista on otac njenog deteta, ali umesto željenog poricanja dobila je potvrdu da je Ronaldo zaista otac.

Kristijano Ronalno je uvrđivanje očinstva objavio tokom Mundijala, što je bio dodatni razlog za konobaricu da prikrije informaciju o njegovom očinstvu. Sramno izdanje reprezentativca Portugala, učinilo je da i njena reputacija krene u negativnom pravcu, te je tom prilikom isplatila biološkom ocu sumu od 100 evra da se obaveže na dalje ćutanje vezano za ovu aferu.

Više o ovoj aferi čitajte na http://www.mondo.rs/s176948/Zvezde_i_tracevi/Majka_Ronaldovog_sina_-_konobarica.html

  1. Tesha kaže:

    Hhahah 100 evra :P

  2. Zvonko kaže:

    Ovaj tekst mi je u top 3 na sajtu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *