njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. feb. 2024

Pokret Mi – Glas iz naroda se pocepao na zemljane i vanzemaljce

BEOGRAD, 23. februar 2024, (Njuz) – Sukob zemljana i vanzemaljca oko strateških političkih ciljeva u vrhu pokreta Mi – Glas iz naroda glavni je uzrok raskola među čelnicima ove političke organizacije, saznaje Njuz. Ulaskom u parlament i beogradsku skupštinu, ovaj pokret je postao više nego važan politički faktor, pa je javnost opravdano zainteresovana za dešavanja u njemu.

– Nesuglasica je bilo i ranije, ali su one prevazilažene međusobnom komunikacijom i kompromisima zarad ostvarenja zajedničkog cilja, ali čini mi se da su ovaj put stvari otišle predaleko – kaže naš izvor iz pokreta. – Polemika na jučerašnjem sastanku je bila više nego žustra. Vanzemaljci su insistirali da imaju veću ulogu pri donošenju odluka, dok su zemljani, predvođeni dr Nestorovićem smatrali da je još rano za takav korak. Pale su i teške reči, a sukob je kluminirao napuštanjem sednice jednog broja članova pokreta – kaže on i dodaje da još uvek postoji prostor za dogovor koji bi zadovoljio obe strane.

Dok deo rukovodstva pokreta Mi – Glas iz naroda tvrdi da je Branimir Nestorović isključen iz pokreta, on to kategorički negira – Ja sam osnovao pokret i potpuno su besmislene tvrdnje da sam ga napustio ili da sam izbačen iz njega. Stvari su potpuno jasne, vanzemaljci, to su ovi sa plavim očima, su pokušali da nametnu svoju volju i preuzmu upravljanje pokretom. Moji saradnici i ja smo to prozreli na vreme i sprečili ih u njihovoj podloj nameri – objasnio je Nestorović. – Građani mogu da budu potpuno spokojni jer će naš pokret iz ovoga izaći samo jači. Ukoliko bude potrebno, otvoriću vremenski portal i ove pobunjenike poslati natrag u njihovu galaksiju – umiruje dr Nestorović svoje pristalice.

Bojan Savić

  1. Smeška kaže:

    Marsovac je veoma šik, a dr Nestorović sa razdrljanom košuljom…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *