nazad na vrh

Prostata se povlači iz reklame sa Branislavom Lečićem

Prostata kaže da postoje organi koji se mnogo bolje uklapaju u Lečićev lik

BEOGRAD, 24. novembar 2021, (Njuz) – Prostata, koja se pominje u reklami sa Branislavom Lečićem, najavila je danas da se povlači iz te reklame. U izjavi za Njuz prostata navodi da smatra neukusnim prisustvo u reklami sa čovekom čiji je lični integritet pod velikim znakom pitanja.

– Nakon Lečićevih medijskih nastupa u kojima se iživljavao nad Danijelom Štajnfeld i u kojima je delio medije na podobne i nepodobne, ne vidim nijedan jedini razlog za dalje pojavljivanje u reklami sa njim. Postoje organi ili delovi tela koji se mnogo bolje uklapaju u Lečićev lik i delo i zbog toga sam odlučila da se povučem iz reklame – objasnila je prostata.

Povodom ove odluke prostate, oglasio se i Branislav Lečić sa tvrdnjom da iza ovog poteza prostate stoji Dragan Đilas.

– Prostata je ovo očigledno uradila po nalogu Dragana Đilasa, jer njemu ne odgovara da ja reklamiram preparate za prostatu pošto on i tu želi da postavi svoje ljude da bi zarađivao od reklama. Svima je jasno da je prostati obećan bolji položaj, ili šta god da joj treba, ukoliko pokaže prstom na mene i sve ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da se ja politički diskreditujem – istakao je Lečić.

On je dodao da mu prostata u reklami ni ne treba jer on sam može da odglumi uvećanu prostatu ili bilo koji problem tog organa.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Lečiću je teško verovati na reč. Nikad se ne zna kad vežba za predstavu, a kad stvarno glumi!

  2. Leki podrška za lažne optužbe.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix