Prostata kaže da postoje organi koji se mnogo bolje uklapaju u Lečićev lik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. nov. 2021

Prostata se povlači iz reklame sa Branislavom Lečićem

BEOGRAD, 24. novembar 2021, (Njuz) – Prostata, koja se pominje u reklami sa Branislavom Lečićem, najavila je danas da se povlači iz te reklame. U izjavi za Njuz prostata navodi da smatra neukusnim prisustvo u reklami sa čovekom čiji je lični integritet pod velikim znakom pitanja.

– Nakon Lečićevih medijskih nastupa u kojima se iživljavao nad Danijelom Štajnfeld i u kojima je delio medije na podobne i nepodobne, ne vidim nijedan jedini razlog za dalje pojavljivanje u reklami sa njim. Postoje organi ili delovi tela koji se mnogo bolje uklapaju u Lečićev lik i delo i zbog toga sam odlučila da se povučem iz reklame – objasnila je prostata.

Povodom ove odluke prostate, oglasio se i Branislav Lečić sa tvrdnjom da iza ovog poteza prostate stoji Dragan Đilas.

– Prostata je ovo očigledno uradila po nalogu Dragana Đilasa, jer njemu ne odgovara da ja reklamiram preparate za prostatu pošto on i tu želi da postavi svoje ljude da bi zarađivao od reklama. Svima je jasno da je prostati obećan bolji položaj, ili šta god da joj treba, ukoliko pokaže prstom na mene i sve ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da se ja politički diskreditujem – istakao je Lečić.

On je dodao da mu prostata u reklami ni ne treba jer on sam može da odglumi uvećanu prostatu ili bilo koji problem tog organa.

Soko Sokolović

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Lečiću je teško verovati na reč. Nikad se ne zna kad vežba za predstavu, a kad stvarno glumi!

 2. Bendžika (odavdel kaže:

  B je izneo u javnost činjenice na osnovu kojih je tužilaštvo utvrdilo da ga je D lažno prijavila. Dakle: sirota D trpi iživljavanje od strane B čiji je moralni integritet pod velikim znakom pitanja. Nestrpljivo čekam osnivanje udruženja za zaštitu podnosilaca lažnih prijava. Stvarno, zašto je danas novinarstvo u tako teškom položaju?

 3. Здрава простата kaže:

  Провлаче га власти и другосрбијански па ви му дођете ко зачин на све то зајебавање и лажи.

 4. Gebo kaže:

  Leki podrška za lažne optužbe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *