Unsplash/Nicolas J Leclercq
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. apr. 2023

Radnik Telekoma priznao da ga uzbuđuje kopanje kanala

BEOGRAD, 30. april 2023, (Njuz) – Radnik državne kompanije “Telekom” obratio se za pomoć seksualnom terapeutu nakon što je primetio da kopanje kanala kod njega izaziva neobično uzbuđenje.

Radnik S.M. je u izjavi za Njuz naveo da u prvi mah nije sebi želeo da prizna da ima problem.

– Kad god bih prošao pored iskopanog kanala, osetio bih se čudno i to onako lepo čudno. Još ako bih video da kolege polažu kablove u kanal, morao bih da požurim kući, ako me razumete – započinje svoju ispovest S.M.

U početku je mislio da je nešto drugo izazvalo uzbuđenje, ali se ista stvar ponovila više puta.

– Najgore je bilo kada sam i sam išao na teren da kopam kanale. Bukvalno nisam mogao da se obuzdam. Istraživao sam na internetu da li ima još ljudi sa ovakvim sklonostima ali nisam ništa našao. Najpribližniji su oni koji pate od salirofilije, fetiša da ih neko prekrije zemljom ili prljavštinom, ali ovo nije to. Mene lože isključivo iskopani kanali, a naročito volim kad su uredni i precizno iskopani. Zato sam odlučio da odem na terapije – jada se ovaj radnik.

Terapije su, prema njegovim rečima, neznatno pomogle, ali se sada javio novi problem.

– Nakon nekoliko seansi nagon je počeo da slabi i počele su ponovo da me uzbuđuju neke obične stvari poput bičevanja, ženskih stopala i žena u uniformi. Taj mir je trajao nekoliko meseci, ali sam u poslednje vreme primetio da se uzbuđujem kad vidim da kolege loše krpe trotoare nakon polaganja kablova. Ako je kvalitetno asfaltirano, ne osećam bukvalno ništa, ali kad vidim da je bangavo urađeno, odlepim potpuno. Apelujem zato ovom prilikom na kolege da kvalitetno rade svoj posao, ja stvarno više ne mogu na terapije – zaljučio je u potresnoj ispovesti za Njuz S.M.

Nenad Milosaveljvić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *