njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. mar. 2023

Žena ljuta na muža jer je voli uprkos tome što nije idealno građena

ČAČAK, 1. mart 2023, (Njuz) – Tridesetogodišnji Mladen Bajić iz Čačka žestoko je razbesneo svoju suprugu Milicu pošto je nesmotreno izjavio da je voli takvu kakva jeste i uprkos tome što nije idealno građena. Svađa mladog para iznenadila je njihove poznanike jer su do sada imali jako skladan brak.

– Šetali smo se gradom, usput kupovali neke namirnice. Ona je insistirala da svratimo do jedne prodavnice zdrave hrane jer želi da krene sa dijetom – priča Mladen. – Potpuno ne razmišljajući, rekao sam da ona uopšte nema problema sa kilažom i da ne vidim razlog zašto bi držala dijetu. Već to ju je uznemirilo, pa je krenula sa nabrajanjem svojih mana. Pomenula je da ima celulit, da joj stomak nije zategnut kako bi trebalo, da su joj butine debele… Želeo sam da je utešim, pa sam joj rekao da je ona meni najlepša žena na svetu iako nije idealno građena. Ta rečenica ju je totalno razbesnela, počela je da viče na mene, a onda se okrenula i otišla kući – prepričao je Mladen ovaj događaj.

Uspeli smo da stupimo u kontakt sa Milicom koja je još uvek besna, ali priznaje da je spremna da oprosti svom suprugu za ovakav ispad.

– Trudim se da vodim računa o svom izgledu, stalno vežbam, prilično pazim šta jedem, ali svesna sam da uvek može bolje – kaže ova mlada žena. – Ne razumem zašto Mladen laže da sam mu i ovakva lepa, kad je jasno da mogu da smršam bar kilogram. Eto, i on kaže da nisam savršeno građena, pa ne vidim zašto ne bih držala dijetu i bila mu još lepša – zaključila je Milica.

Mladen je priznao svoju grešku i spreman je da se izvini čim se Milica malo smiri.Obećao je da neće ponavljati slične ispade i da će se truditi da, s’ vremena na vreme, pomene njene nedostatke.

Bojan Savić

  1. Citalac kaže:

    Predlazem da doticna prilozi par fotografija u bikiniju, pa da glasamo koliko je lepa, ako zeli pravu ocenu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *