Freepik
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

02. mar. 2024

Žena izbacila muža iz kuće jer je već mesecima oslovljava sa “Dragananas”

BEOGRAD, 2. mart 2024, (Njuz) – Dragana Ž. iz Beograda izbacila je svog supruga Gorana Ž. iz porodičnog stana jer je već par meseci oslovljavao sa “Dragananas”.

Sve je, kako saznajemo, počelo prilično bezazleno.

– Muž je na televiziji često gledao reklamu u kojoj se kaže “Srećan ti rođendanas!”, povodom rođendana onog trgovinskog sajta. Bile su tu i pesme u kojima se pominje Ananas i one zaista jesu bile prilično zarazne. Najpre je počeo sve moguće pesme da prepevava ubacujući “Ananas” u njih. Supruga je mislila da će ga posle nekoliko dana proći, ali nije. Postajalo je sve gore i gore, pa je došlo do toga da je ubacivao reč “Ananas” i u druge reči tokom razgovora, a ženi je prekipelo kad je počeo i ukućane tako da oslovljava – navodi komšinica ovog bračnog para.

Prema njenim rečima, suprugu je počeo da oslovljava isključivo sa “Dragananas”.

– Nije ga bukvalno izbacila, ali sugerisala mu je u jednom trenutku da ode na par dana kod svojih roditelja jer je ionako trebalo nešto da im pomogne. On je prihvatio predlog, na šta je ona rekla “Eto, taman da se i meni malo odmori glava”. Usledio je njegov odgovor “Misliš…glavananas?”, nakon čega je brzo izleteo iz stana – opisala nam je dobro obaveštena komšinica.

Njuz je pokušao da stupi u kontakt sa ovo dvoje neobičnih supružnika i dok nam Goran nije odgovarao na pozive i poruke, Dragana je imala kratak komentar.

– Ne znam odakle vam to, nema apsolutno nikakvih problema između nas, Goran je kod svojih i očekujem ga sutrananas – poručila je ona.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *