Mali je zahvalan Nauruncima jer su priznali celovitost njegovog doktorata
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. nov. 2019

Republika Nauru priznala doktorat Siniše Malog

NAURU, 24. novembar 2019, (Njuz) – Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je danas da je Republika Nauru priznala doktorat Siniše Malog, čime je postala 17 država koja je to učinila.

– Nauru je povukao prethodnu odluku o tretiranju doktorata Siniše Malog kao plagijata, na koju ih je navukao Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu i onaj Karapandža. Ova država priznala je da se radi o originalnom delu u okviru nepromenjenih granica etike Siniše Malog – rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Ministar finansija Siniša Mali kaže kako ga je obradovala odluka Naurua o povlačenju priznanja da je njegov doktorat plagijat.

– Stanovnici Naurua dobro znaju da ja znam koliko znam i da ja to nisam uradio. Ova prijateljska država donela je pravu odluku kojom je očuvana celovitost moje tvrdnje da nisam plagirao doktorat. Hvala dragim Nauruncima na podršci koju osećam u celoj njihovoj državi – rekao je srpski ministar finansija i dodao kako su i u Nauruu svesni da je sad najbitnije baviti se budžetom.

Mali je otkrio da će svoj sledeći doktorat posvetiti proizvodnji pamuka u ovoj pacifičkoj državi.

Nenad Milosavljević

 1. Misha kaže:

  Predsedniče, zove Mali,
  Da vam kuka, da se žali,
  Doktorat mu jedan fali,
  Mangupi mu pocepali.

  Nema veze, Aca veli,
  To je samo papir beli,
  U fotelje kad smo seli,
  Radićemo šta god hteli.

  Sinišu su zajebali,
  Prevarili i slagali,
  Original da su dali,
  A sa neta kopirali.

  Ne treba mu ni diploma,
  Dovikuje sad i Toma,
  Dva'es čet'ri ima doma,
  I uz sebe par fantoma.

  Budžet treba da se pravi,
  A ne time da se bavi,
  Treba Slini da se javi,
  On će bolji da nabavi.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Proverio. Stvari su slojevite. Država Nauru je jednu imigrantkinju, koju je imala u smeštaju izložila maltretiranju od strane službenog lica, zaduženog za nadzor. Imigrantkinja ih tužila i oni dobili nalog da joj isplate za zlostavljanje, moralni bol… Onda je jedan debeljko sa koferčetom ponudio da pripomogne oko plaćanja, uz malu uslugu da se neko priznanje povuče, nešto nepriznato prizna, javno izjavi da im nije dostavljamo oružje za preprodaju, da jedan brkati otac nije kod njih uposlen…. Eto od tolikog slušanja sveznajućeg, sveznajući postao i ja, pa sipam li sipam, brzinom munje…
  ( Ipak mislim da Aleksandra Obradovića treba osloboditi)

 3. Saša kaže:

  Hahahahahaha… ludaci!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *