njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. feb. 2022

Rijana se raspituje da li može da dobije 300.000 dinara ako se porodi u Srbiji

BARBADOS, 1. februar 2022, (Njuz) – Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Robin Rijana Fenti, poznatija kao samo Rijana, angažovala je svoje advokate da se raspitaju šta je sve tačno potrebno kako bi se porodila u Srbiji.

Rijana je preko prijateljice iz Beograda saznala za pomoć koju država Srbija nudi za prvo dete i kako Njuz saznaje, pevačica već mesec dana ozbiljno razmatra mogućnost da napusti svoju vilu na Barbadosu i preseli se u našu zemlju.

– RiRi je odrasla u siromaštvu i zbog toga je i dan danas jako skromna i praktična i koristi svaku priliku da uštedi neki dolar – Kaže za Njuz Milena Zvončica Koturović, Rijanina dugogodišnja prijateljica sa fejsa.

– Ona već uveliko gleda oglase i traži stanove u širem centru Beograda jer su, kako ona sama kaže, cene u centru nenormalno visoke i za te pare može lagano da se nađe trosoban stan na Čukaričkoj padini – otkriva naša sugrađanka.

Kako smo saznali iz razgovora, osim ove pomoći popularnu pevačicu su privukle i druge akcije naše države, a top 3 su joj: 100 evra za mlade, vitamini za penzionere i naravno fantastičnih 2 puta po 30 evra.

Njuzova sagovornica je dodala i da Rijana planira da 300 hiljada dinara potroši na kolica za bebu, ali ona fensi sa džinovskim točkovima što imaju sve mame na Vračaru.

Vladimir Vuković

 1. Marko kaže:

  Ovo je jednostavno….božanstveno :DDDDDDDD
  Hvala Vam.

 2. Kec iz rukava kaže:

  И АВ да асистира као бабица и исплати на руке.

 3. Marko kaže:

  Može, naravno, samo treba da premosti jezičku barijeru. Al’ kod nas ni prestolonaslednik ne govori srpski baš najbolje, pa nije problem ako ga ne govori ni Rijana. Može i da angažuje sudskog prevodioca, na primer Jasnu Filipović.
  Jes’ da je sirotinja, al’ snaći će se ona, verujem u nju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *