Beli može sam da bira kojim redosledom da izrecituje imena
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

13. mar. 2017

RIK dao Belom rok od 48 sati da nauči imena svih potpisnika njegove kandidature

BEOGRAD, 13. mart 2017, (Njuz) – Republička izborna komisija dala je rok od 48 sati kandidatu Grupe građana Ljubiši Preletačeviću Belom da nauči napamet imena i JMBG svih ljudi koji su potpisali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije, saznaje Njuz.

Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević kaže da je svima jasno da je kandidatura Belog zbog jedne formalnosti dovedena u pitanje, zbog čega on ima šansu da svoj propust ispravi već za 48 sati.

– Čujem komentare kako je ovo jako težak zahtev i da je mala šansa da će Preletačević moći da nauči sva imena i matične brojeve za dva dana, ali važno je naglasiti da Preletačević može sam da bira da li želi da ih izrecituje po azbučnom ili abecednom redu, moći će i da ih nabraja i bez nekakvog posebnog redosleda. Osim ovoga, spremni smo da istolerišemo i ako u nekoliko slučaja pomeša po jednu cifru u matičnom broju – izjavio je Dimitrijević.

On je naglasio da će Preletačević samo morati da nakon izgovaranja svakog imena da napravi kraću pauzu da bi jedan notar koji će tog dana biti na poslu, mogao da među potpisnicima pronađe tu osobu i proveri da li su podaci tačni.

Marko Dražić

 1. zivorad stankovic kaže:

  AVE,Beli je video RIK,a da faraona vidi e dusmani mu ne dadose!

 2. Ja sam kaže:

  U to ime… vucicu Pederu, vucicu Pederu…!!!!

  1. Ja sam kaže:

   Ukakio se aca od naroda na ulucama Srbije i prihvatio kandidaturu Belog Luke Ljubise.
   vucicu, ovo je kraj pocetka tvoga kraja!

 3. zivorad stankovic kaže:

  Dodji CIKI,da cika bone,SAMO JAKO i polako!

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Jasno je da avion ne može da ima dva pilota, al dal može da budu dva jahača na jednom konju? Ave Beli, ko sve nije jahao, možeš i ti!

 5. Bradonja kaže:

  Pa kaze dodji dedi, deka primio invalidu :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *