nazad na vrh

RTS prelazi na TOP kanal

Top kanal preuzeo sve emisije

BEOGRAD, 3. april 2018, (Njuz) – Kompletna Radio televizija Srbije, što znači prvi, drugi, treći i RTS digital program, uskoro prelazi na TOP kanal, ekskluzivno saznaje Njuz.

Prvi program RTS prelazi na TOP kanal, dok će za potrebe prelaska ostalih programa biti pokrenuti drugi TOP kanal, treći TOP kanal i TOP digital kanal.

– Gledaoci TOP kanala od sada će imati mogućnost da premijerno gledaju RTS na našem programu, kao što je drugi Dnevnik, Slagalica, ali i druge popularne emisije kao što su Upitnik, Šarenica, Balkanskom ulicom, Trezor, jutarnji program i ostale – kaže izvor Njuza.

Na pitanje da li će biti emitovane samo premijere, naš izvor odgovara da prelaskom RTS-a na TOP kanal, gledaoci neće biti ni za šta uskraćeni.

– Vodili smo računa o svemu tako da i dobro poznate reprize serija na RTS prelaze kod nas – navodi naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Ipak, kako nam kažu, prelaskom RTS na Top kanal gledaoci neke stvari ipak neće moći da gledaju. Zbog politke da se emituje samo najkvalitetniji program “Nemanjići” neće preći na Top kanal, već će ostati jedina emisija na RTS-u.

Bane Grković

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix