nazad na vrh

Šapić: Eto, jesam vam rekao da neću biti u koaliciji sa SNS-om

BEOGRAD, 27. maj 2021, (Njuz) – Srpski patriotski savez (SPAS) ozvaničio je svoje utapanje u Srpsku naprednu stranku i tako ispunio obećanje svog predsednika Aleksandra Šapića da nikad neće ući u koaliciju sa tom partijom.

– Uvek sam se trudio da budem odgovoran političar koji će ispunjavati svoja obećanja. Posle uvreda koje su, na moj račun, stizale iz redova naprednjaka jasno sam rekao da nikad neću ući u koaliciju sa njima. Sada svi možete da se uverite da sam ozbiljno mislio dok sam to govorio – naveo je Šapić. – Kao čovek i političar neću odustati od svojih principa, ma koliko me to profesionalno koštalo. Možete me slobodno držati za reč i za par godina proveriti da li sam lagao – poručuje on.

Doskorašnji predsednik Opštine Novi Beograd negira da njegova partija sarađuje sa SNS i da je postignut dogovor da on bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

– To su sve same izmišljotine. SPAS će biti zvanično ugašen, a moji saradnici i ja ćemo pristupiti Srpskoj naprednoj stranci. Nema tu govora ni o kakvoj saradnji ili koaliciji – jasan je nekadašnji vaterpolo as.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Шапић се сад бави другим спортом екстремна анална спалеологија.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix