njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

27. maj. 2021

Šapić: Eto, jesam vam rekao da neću biti u koaliciji sa SNS-om

BEOGRAD, 27. maj 2021, (Njuz) – Srpski patriotski savez (SPAS) ozvaničio je svoje utapanje u Srpsku naprednu stranku i tako ispunio obećanje svog predsednika Aleksandra Šapića da nikad neće ući u koaliciju sa tom partijom.

– Uvek sam se trudio da budem odgovoran političar koji će ispunjavati svoja obećanja. Posle uvreda koje su, na moj račun, stizale iz redova naprednjaka jasno sam rekao da nikad neću ući u koaliciju sa njima. Sada svi možete da se uverite da sam ozbiljno mislio dok sam to govorio – naveo je Šapić. – Kao čovek i političar neću odustati od svojih principa, ma koliko me to profesionalno koštalo. Možete me slobodno držati za reč i za par godina proveriti da li sam lagao – poručuje on.

Doskorašnji predsednik Opštine Novi Beograd negira da njegova partija sarađuje sa SNS i da je postignut dogovor da on bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

– To su sve same izmišljotine. SPAS će biti zvanično ugašen, a moji saradnici i ja ćemo pristupiti Srpskoj naprednoj stranci. Nema tu govora ni o kakvoj saradnji ili koaliciji – jasan je nekadašnji vaterpolo as.

Bojan Savić

  1. Vladimir Nikolic kaže:

    Шапић се сад бави другим спортом екстремна анална спалеологија.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *