njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. mar. 2011

Simpatizeri SNS odali poštu Majklu Džeksonu

BEOGRAD, 11. mart 2011, (Njuz) – Simpatizeri Srpske napredne stranke su, u cilju dokazivanja da ova partija želi da se približi Zapadu, pred veliki beogradski miting izveli čuveni “moonwalk” u jednom podzemnom prolazu, odajući poštu preminuloj pop zvezdi Majklu Džeksonu.

– Već neko vreme je tinjala ideja da naši simpatizeri odaju poštu legendarnom Džeksonu, i jednom za svagda dokažu svima da poštujemo Zapadnu kulturu – izjavio je Aleksandar Vučić za Njuz.

Prema njegovim rečima, nekoliko gradskih odbora SNS-a odražali su prethodnih meseci audicije za izvedbu “moonwalka”, ali rezultati nisu bili zadovoljavajući.

– Koliko god želeli da izvedemo koreografiju koja će biti omaž ovom velikom umetniku, nismo bili zadovoljni kako je to na kraju delovalo. Jednostavno, nismo hteli da sa bilo čime izađemo pred javnost – kaže Vučić, koji je otkrio da je Tomislav Nikolić lično, nakon što je pogledao nekoliko traljavih snimaka proba “moonwalka” širom Srbije, predložio da probaju sa izvođenjem na pokretnim stepenicama koje će se kretati u kontra smeru. Po njegovom mišljenju to je trebalo u mnogome da olakša posao plesačima, a istovremeno bi bilo i originalno u odnosu na slične performanse širom sveta.

– Priznajem da sam u početku bio malo skeptičan, pogotovu što znam koliko može biti opasno kretati se na pokretnim stepenicama u kontra smeru, ali naši simpatizeri su bili odlučni da probaju i odaju poštu besmrtnom Majklu – rekao je Vučić, koji priznaje da je bio oduševljen kada je konačno video snimak.

– Šteta što Majkl ne može ovo da vidi bio bi ponosan – završio je Vučić i najavio da podmladak stranke uveliko vežba “brakedance” na stiroporu, koji će izvesti pred naredni beogradski miting.

Marko Dražić
 1. cimet kaže:

  kako su samo slatki…i retardirani :D

  1. SENKA kaže:

   Pa nije tako smešno već žalosno, dokle smo pali, Pa nikako ni kroz podzemni prolaz gde nas na kraju tunela čeka mrak ne možemo stići. Mi se ustvari nala zimo u lavirintu pa gde ko nadje izlaz preživeće a ostali će tumarati i dalje tumarati u mraku vežbajući da li napred, da li nazad. Sad smo ni napred ni nazad.
   to su novi momenti i u kulturi ako niste znali svi tumaraju na svoju stranu pa ovi novi kreatori nikako da ih skeniraju, već postavljaju nove performanse kao mišolovke pa ko se upeca upeca. Pa i ko se upeca i ko se ne upeca u svakom slučaju gubi poziciju. Svi su gubitnici i oni koji su gore i koji su dole. Doći će vreme kad će i oni gore biti dole. Živi bili pa videli.-

   1. cimet kaže:

    A? :D

 2. Jordan kaže:

  …a ovi sto su sada dole su nam pokazali sta znaci jos gore, to je razlog zasto nikada nece biti gore.

 3. milis kaže:

  Čuo sam na dnevniku da će društvo ljubitelja užičkog kola protestovati što nisu odali poštu kolu kao narodnoj igri.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *