njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. dec. 2012

SKANDALOZNO: Od skraćenice LSV moguće je napraviti kukasti krst!

Stručnjaci napominju da se kukasti krst ne vidi odmah, ali postaje jasan kad vam neko kaže da se vidi

SREMSKA KAMENICA, 28. decembar 2012, (Njuz) – Istraživači Instituta za heraldiku i semiotiku iz Sremske Kamenice saopštili su danas da su došli do zapanjujućeg otkrića. Naime, prema njihovim tvrdnjama, zasnovanim na opsežnom istraživanju, od slova LSV veoma lako se može napraviti kukasti krst, simbol nacističke Nemačke.

– Do otrića smo došli prilikom izrade studije o skraćenicama domaćih političkih stranaka, kaže jedan od vodećih naučnika na ovom projektu, dr Časlav Janković – Šokirali smo se kada smo shvatili da se od skraćenice, kako sami kažu, naše najantifašističkije stranke krije ni manje ni više nego svastika.

Dr Janković kaže da, “iako se u prvom trenutku kukasti krst ne vidi baš najbolje isprva, on postaje veoma jasan ako malo zakrivite glavu u levo i nakon što vam neko kaže da se od tih slova može napraviti kukasti krst”.

– Neodgovorno je razbacivati se terminima kao što je kukasti krst tek tako, jer zamislite na šta bi to ličilo kada bi se svako frljao tim terminima na sve strane, one bi izgubili svoje originalno, ozbiljno značenje. Zbog toga mi nikako ne bismo izlazili sa ovakvim saopštenjem bez razloga.

Istraživači su poručili čelnicima stranke LSV da porazmisle o promeni skraćenice, jer je “glupo da ih ljudi poistovećuju sa najvećim zlom u novijoj ljudskoj istoriji bez preke potrebe”.

Viktor Marković

Inspiracija: LSV: Logo Kulturnog centra Novog Sada podseća na kukasti krst

 1. viduka kaže:

  NE,NE ! Od tog krsta ne obicnog moguce je napraviti LSV , mislim ? A ?

 2. čika lo kaže:

  U imenu ove gnusne partije se krije još jedna podla zamka. Naime, ako bi se dosledno poštovala pravila o skraćenicama njena prava skraćenica bila bi LSD, a svi znamo koliko je to kiselo.i protiv svih tradicija masne bačke trpeze. V u njoj ne označava sveto ime majčice Srbije, već neke tamo udaljene pokrajine, pa je stoga sasvim nerelevantno slovo u skraćenici, zapravo je tu samo da bi uobličilo pomenuti kukasti krst. Ovo je još jedan pokušaj da se dezavuišu antifašističke vrednosti, na kojima Srbija naročito istrajava poslednjih četvrt veka, Ali, naravno, svi već znamo da ni ovoga puta neće uspeti

  1. viduka kaže:

   dobro zbori cika lo !

  2. Mesec i sisa Danica kaže:

   Hitler se u argentiskom grobu prevrće!
   Ko drine LSV…

   http://imageshack.us/a/img820/2498/cankovmoler.gif

 3. ariela kaže:

  Pa i u nazivu LSV se moze procitati…”Lepo Se Vidi”…a sta?…lepo je rekao pokojni Patrijarh Pavle:”svako vidi ono sto hoce da vidi”…

 4. Malo ja sam kaže:

  U kom sportu se takmice ovi u LSV-u?
  Jel ima neki poznati igrac?

 5. Александар Хејтер kaže:

  Ма дајте, какав бре кукасти крст, какав нацизам, како сте кренули на крају ће испасти да им је шеф неки дебели батинаш.

  1. Stanarević kaže:

   Tako je, mogao bi neko bez razloga pomisliti da imaju veze sa onim veprom što oštri očnjake na go-go bratanice…

   1. Александар Хејтер kaže:

    Taj rad sa ocnjacima hahahaha,

 6. miljepilje kaže:

  …заборвили сте илустрацију уз ……….чланак за чанак:

  http://www.youtube.com/watch?v=oLrUNTh4G4c

 7. stanislavka kaže:

  „iako se u prvom trenutku kukasti krst ne vidi baš najbolje isprva, on postaje veoma jasan ako malo zakrivite glavu u levo i nakon što vam neko kaže da se od tih slova može napraviti kukasti krst“ Fenomenalno, vristim od smeha! Ha, ha, ha! Kakva lepa a jednostavna, prosto narodna, mudrost, Njuzovci BRAVO!
  Od sad menjam ugao gledanja na stvari i gledam samo onako kako mi se kaze da gledam!

 8. mixon kaže:

  zabrinut sam za sebe, ja sam odmah prepoznao skriveni kukasti krst, a da mi niko nije rekao kako da gledam!! Gde god da se okrenem vidim kako niču skrivene svastike! Šta to znači?!

  1. Александар Хејтер kaže:

   To znači da si zreo za neku NVO apanažu, prijatelju. Pojedinci iz NVO sasvim lepo žive samo na osnovu svoje sposobnosti da na svakom mestu vide skriveni kukasti krst i povampirenje fašizma u Srbiji, koje nije dostupno čulima nas ostalih smrtnika.

 9. Maja kaže:

  Mene jedino što brine je ovaj članak inspiracije, jer mi se čini pak da je to prava vest. Što bi značilo da je sve otišlo u -bipppp- a mi svi, naravno, znamo da nije. Ili se možda sada i Blic bavi parodijama. Molim da mi neko fin i bolje informisan javi. Hvala dobri ljudi!

 10. Miki kaže:

  Ma vrag je taj Čanak. On je čak i Miloševića i Šešelja nazivao nacistima.

  1. Citalac kaže:

   Hehe, bas si vickast i hihihi, relaksirano ironican. Eto, Nesa je nazvao Milosevica i Seselja nacistima, znaci Nesa je dobrica jedna mitlojropska.

   Decko, tvoj debeli Firer je (DOKUMENTOVANO) pravio mars crnokosuljasa jos 1991, a u ofisu je koliko juce drzao modifikovani nacisticki plakat. Kad je bilo politicki korektno javno govoriti sta se misli, LSDV je okuplljao hortijevski polusvet koji je istcao borbu protiv “Srbijanaca, izbeglicxa i Cigana”. Tim recima. U Vojvodini je DOZVOLIO rad 64 zupanije, i posete hortijevskih koljaca-veterana iz 1942 o POKRAJINSKOM trosku (stvar se desila 2003). Na ISTI ‘spisak zrtava’ je stavio zrtve fasizma i proterane folksdojcere u Vojvodini, i taj spisak je OFICIJELNI akt pokrajine kad je na njenom celu bila ta horyijevska partijica (datira s kraja 2000 i dostupan je)

 11. mixon kaže:

  ko se o ladan jogurt opeče, taj i u skrivenu svastiku duva…

 12. Marko kaže:

  Koliko će samo nezrelih okrenuti glavu ulijevo, da bi racionalno spoznali svrhu ovog sajta ;-)

 13. Ivan_KS kaže:

  Skriveni kukasti krst je ništa naspram satanističkih vrednosti koje ova organizacija propoveda. Ako ime LSV pročitate unazad, kao što to inače satanisti i rade, dobićete VSL – Values of Satanic Life… iliti po srpski, vrednosti satanističkog života. Ko zna koliko još skrivenih simbola ima koji će tek isplivati na videlo kao recimo:
  Č-ekam
  A-ntihrista
  N-ovog
  A-nđela
  K-raja

 14. ja kaže:

  LSV dokazao da je reinkarnacija moguća.
  Imaju Gebelsa u svojim redovima :D

  http://issuu.com/judithoppenheimer-trumm/docs/vojvodjanskiotpor?mode=a_p

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *