YT Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. aug. 2023

SNS: Opozicija politizuje nesposobnost i bahatost vlasti

BEOGRAD, 18. avgust 2023, (Njuz) – Srpska napredna stranka osudila je opoziciju zbog pokušaja da nesposobnost i bahatost vlasti iskoristi za sopstvenu promociju i skupljanje jeftinih političkih poena. Ovakav pristup opozicionih stranaka direktno je uperen protiv državnih interesa i razvoja Srbije, smatraju u najvećoj vladajućoj stranci.

– Opozicione partije ne rade ništa drugo sem što konstantno ukazuju na propuste i greške vlasti. Dovoljno je da pogledate njihove javne nastupe ili izjave za medije – jasni su naprednjaci. – Svaku priliku koja im se ukaže, oni koriste da kritikuju naše funkcionere zbog bahatosti i nesposobnosti. Dovoljno je da neko nastrada zbog nemara i neodgovornosti naših članova, a oni se odmah žale, bune ili organizuju proteste. Ako neko od nas izvređa novinare zbog nezgodnih pitanja, opozicioni političari se utrkuju ko će pre da osudi takvo ponašanje i krivicu svali na našu partiju – ističe se u saopštenju.

Naprednjaci veruju da će građani umeti da prepoznaju namere opozicije i da neće nasesti na jeftine marketinške trikove koji im se svakodnevno podmeću.

– Mi smo prozreli njihove namere i dužnost nam je da upozorimo građane na njih. To što opozicija konstantno ukazuje na naše propuste, korupciju, rasipanje državnog novca na besmislene projekte ili otimanje državne imovine je klasična zloupotreba teške situacije u kojoj se država nalazi. Verujemo da će građani umeti to da prepoznaju i da će nastaviti da podržavaju vlast koja je svu svoju nesposobnost i bahatost stavila u funkciju napretka Srbije – poručuju iz SNS-a.

Bojan Savić

  1. zoran kaže:

    Ne kritikuje opozicija SNS zbog bahatosti i nesposobnosti. NJihov cilj je udar na Vučića. Lukava je opozicija, prozreli su to u SNS-u.

  2. Владимир Николић kaže:

    Шта се може очекивати од овакве власти и кадрова њених, незнање, бахатост, издаја, лоповлук, кукавичлук, перверзије и убиства.
    Отровна Сека Перса АВ уништи сваку нормалност.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *