Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jun. 2024

SNS upozorio na brojne regularnosti na pojedinim izbornim mestima

BEOGRAD, 3. jun 2024, (Njuz) – Srpska napredna stranka izdala je danas oštro saopštenje u kom se navodi da su na lokalnim izborima održanim u nedelju zabeležene brojne regularnosti na pojedinim izbornim mestima. U saopštenju stoji da su svi pripadnici stranke spremni da brane izbornu krađu, kao i da im nije stran svaki način borbe protiv izborne volje građana.

Premijer Srbije i predsednik SNS-a Miloš Vučević, oglasio se ovim povodom i poručio da niko od naprednjaka nikada neće dozvoliti regularne izbore.

-Naši kontrolori su na pojedinim mestima zabeležili pokušaj održavanja regularnih izbora i moja dužnost je da na to upozorim građane. Izborna volja predsednika Vučića se ne sme prekrajati i ovim putem želim da poručim svima koji su hteli da sprovedu izbore u skladu sa zakonom da će biti sankcionisani – istakao je Vučević.

-Izborna volja našeg predsednika je nepriosnovena i niko nema prava da se igra sa njom. Sve što je uočeno na pojedinim izbornim mestima ugrožava nedemokratičnost izbornog procesa i to je nešto što se mora u korenu saseći jer nikome od nas nije u interesu da jednog dana izlazimo na fer i poštene izbore – zaključio je premijer.

Vučević je dodao da će ovi pojedinačni pokušaji regularnih izbora neće omesti Srpsku naprednu stranku u borbi za još gore izborne uslove.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *