nazad na vrh

Srbija zapretila Americi bombardovanjem ako probleme ne reše demokratskim putem

BEOGRAD, VAŠINGTON, 7. januar 2020, (Njuz) – Srbija je pozvala Amerikance da nemire u zemlji hitno reše mirnim, demokratskim putem, ako je potrebno i u SB UN, uz posredstvo pregovarača, inače će Ministarstvo odbrane Republike Srbije izdati nalog za hitnu vojnu intervenciju sa ciljem uspostavljanje demokratije.

– Demokratija nema alternativu. Ukoliko Amerikanci ne mogu samostalno da nađu mirno rešenje, a ne budu hteli da da sednu za pregovarački sto, Srbija će reagovati – stoji u saopštenju Nebojše Stefanovića, ministra odbrane.

Ministarstvo je sa obaveštajnim službama već odredilo preko 20 strateških ciljeva, kao što su Pentagon, Golden gejt, Statua slobode i dvorana LA Lejkersa, koji su prethodne sezone na najnedemokratskiji način onemogućili Nikoli Jokiću i Denveru da uzmu šampionski prsten u NBA.

– Naša vojska raspolaže moćnim naoružanjem, poslednjih godina smo značajno investirali u to, tako da svih 12 Orlova, Sokolova i oba MIG-a mogu poleteti u roku od 5 minuta, nakon što predsednik Vučić izda naređenje za početak intervencije “Milosrdni Bogoljub” – objasnio je Stefanović i dodao da je već obezbeđeno sletanje u Portugaliji za dopunu goriva.

U Srbiji za proslavu Nove godine i Božića nije iskorišćeno mnogo pirotehnike, tako da su robne zalihe impozantne i mogu biti upotrebljene sve rimske sveće, petarde i dinamitare prilikom eventualne intervencije.

Kako Njuz nezvanično saznaje, rok koji je Srbija dala američkoj administraciji je 72 sata, nakon čega bi mogao da otpočne “Milosrdni Bogoljub”.

Uroš Bogdanović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
 1. Hahahahahahahahahahahaha..ma nije moguce,da neko ozbiljno ovo izjavi i isto neko ozbiljno ovo napise,hahahaha

 2. Red bi bio , da Trump zatrazi politicki azil kod Marka Djurica…?!! Budimo Srbi…

 3. Red bi bio da Marko Djuric, pruzi politicki azil Donaldu do daljnjeg razvoja situacije…

 4. Dajte politicki azil Trumpu, pa cemo vam odgoditi ulazak u Evropu.

 5. Шта кењате ви људи?

 6. Piše 07.01.2020 🤣

 7. ne bih *ebavao ale da sam ministar. Ne dolivaj so ma ranu, a posle napravi šalu ako sve prodje kako treba, možda i tebe oslobodi masonerije…

 8. >U međuvremenu, na CNN-u, Republika Srbija platila je, da se 48 sati NEPREKIDNO VRTI, reklama – i vi ste svet.
  Udružene redakcije svih srpskih televizija pokušaće da pronađu jednog Amerikanca koji je zadužio svet, toliko da bi mu svi bili zahvalni. Potraga će biti mukotrpna, jer stvarno – šta je to, stvarno DOBRO Amerika uradila za čovečanstvo? U svakom slučaju ta će reklama da im bude vaspitna mera do najavljene intervencije, i da shvate de je to za njihovo dobro.
  Na kraju, mislim da će nam biti zahvalni što smo ih vratili na pravi put i da smo im pokazali -da i za njih ima nade.

 9. Imamo mi mnogo više od ta 2 MIG-a samo su nevidljivi.
  I nije Milosrdni Bogoljub, već Miroljub.
  Kodno ime: 555-333.

 10. Bravo legendo ko god da si. Humor nam je najpotrebniji. A malo ko zna ljude da oraspolozi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix