njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. mar. 2020

Sve više obolelih od članstva u SNS

CELA SRBIJA, 5. mart 2020, (Njuz) – U Srbiji je registrovano pogoršanje epidemiološke situacije u vezi sa članstvom u Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je iz Republičkog zavoda za zdravlje.

Kako se navodi, stepen učlanjenja u SNS prešao je prag srednjeg intenziteta i postoji opasnost da će ovom zarazom, ukoliko se širenje nastavi, za nekoliko godina biti obuhvaćeni svi građani Srbije.

Iz Batuta i klinike za infektivne bolesti kažu da virus učlanjenja u SNS ne bira i da bilo ko od punoletnih građana može biti zaražen.

– Potpuno je nebitno da li je reč o muškarcima ili ženama, i kojeg su uzrasta. Virus SNS ne gleda da li je neko za ili protiv Evropske unije, da li je više za socijalizam ili kapitalizam, da li je osoba liberalna ili konzervativna – kaže se u saopštenju.

– Ne pomaže pranje ruku, sapunom ili bilo čim. Osoba isprva ne oseća nikakve simptome članstva u SNS, ali nakon nekoliko dana dobiće obećanje o zaposlenju ili ako je već imala posao, garanciju da će zadržati posao. Takođe se u narednim godinama primećuje kako osoba sve više koristi fraze poput “ćuti, dobro je kako može da bude”, “a kako je bilo za vreme onih bivših”, “ja nisam za Vučića ali je najbolji”.

Iz republičkog zavoda za zdravstvo građanima se preporučuje se da, ukoliko ne žele da zakače članstvo, ne otvaraju vrata aktivistima SNS dok ne dođe do pada stope članova u ovu stranku.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Izaslanicima, na vratima treba ponuditi rakiju. Vrhovni zdravstveni zvaničnik je rekao da je to garantovani lek protiv svih virusa. Ako ih ne uništi odmah na licu mesta, dovešće ih u stanje da zaborave za čega su došli!

 2. Gebo kaže:

  Stvarno moraš biti bolestan da bi se u tu sektu učlanio, vidim juče i danas u GM da se ispred Sns prostorija prave gužve, jadno stanje psihe naroda, nešto smrdi u vazduhu.

 3. amharac kaže:

  trenutno najbolje klinike za sve viruse su u Kini.
  predlazem da se svi gore navedeni, inficirani, poslaju u kinu zarad oporavka Srbije

 4. voya montoya kaže:

  Virus Covid 19 , slican je virusu Kovin 2020…..!!

 5. Djura kaže:

  Ovo oboljenje se ne leci aspirinm!

 6. Mlađoni kaže:

  Boles’ ne bira! Oprez!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *