njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. nov. 2022

Vesić izgleda stvarno ministar

BEOGRAD, 3. novembar 2022, (Njuz) – Goran Vesić je izgleda stvarno postao ministar, saznaje Njuz u Vladi Srbije. On je ovu funkciju izgleda stvarno preuzeo 31. oktobra ove godine i biće deo kabineta premijerke Ane Brnabić.

– Nemojte mi verovati na reč, ali po onome što sam čuo, ta vest je izgleda tačna – kaže jedan od službenika, stalno zaposlen u vladi. – Šuškalo se o tome i ranije, bilo je nekih najava u medijima, ali svi smo verovali da je u pitanju obična novinarska patka. Razmišljajte ralno, ko bi mogao pretpostaviti da će Goran Vesić, čovek za koga se vezuju brojne afere, poznat po katastrofalnim rezultatima u Beogradu ikada postati ministar! Nova vlada je, takoreći, tek formirana, pa još uvek nisam stigao da saznam ko su novi ministri. Po kuloarima se inače svašta priča, pa je moguće da je ovo ipak nečiji dobar vic. Ikreno, malo se i plašim da pitam – iskren je naš sagovornik.

Ako je verovati nezvaničnim izvorima, Vesić je u novoj vladi ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastukture. Građani sa kojima smo pričali, sumnjaju da je ova vest istinita i očekuju da će biti demantovana narednih dana.

– Čuo sam tu vest, ali, dajte, ne moramo da nasedamo na svaki spin koji neko pusti u javnost. Zamislite da u vladi, najvažnijem organu izvršne vlasti, sedi Goran Vesić. Ko u to još može da poveruje, pita se Bogdan Marić iz Beograda. – Bilo je već dovoljno neverovatno što je godinama bio zamenik gradonačelnika Beograda, ali da bude ministar, to je stvarno previše – siguran je on.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *