nazad na vrh

Vlada Srbije prodala Dizniju prava za korišćenje Tome Mone

Toma Mona srećan jer će upoznati Mikija, Paju i Šilju

BEOGRAD, 15. novembar 2021, (Njuz) – Premijerka Ana Brnabić saopštila je danas da je Vlada Srbije prodala kompaniji Dizni prava na korišćenje ministra Tomislava Momirovića.

Ona je tom prilikom istakla kako nova Diznijeva akvizicija na najbolji način pokazuje svu ozbiljnost aktuelne Vlade.

– To što je Dizni otkupio našeg ministra jasno pokazuje šta svet misli o radu ove Vlade i njenim rezultatima. Znate, lako je građanima koji ovde žive da daju svoj sud o tome kako radimo i šta radimo, ali kada to primeti neko iz inostranstva, pogotovo kompanija poput Diznija, onda je to pravi pokazatelj naše vrednosti – izjavila je predsednica Vlade.

– Verujem da je ovo samo prvi korak ka uspešnoj saradnji sa Diznijem jer sam sigurna da među članovima Vlade ima još dosta ljudi koji se uklapaju u Diznijeve standarde. Predstavnici ove komapnije prvobitno su hteli da otkupe prava na korišćenje Marka Đurića, koji je jako brzo postao pravi hit u Americi, ali nakon što su pogledali nastupe ministra Momirovića, bez dvoumljena izjavili su “hoćemo ovoga!” – otkrila je premijerka Brnabić – Srbija je sada svetski lider u broju funkcionera koje je Dizni otkupio i to je nešto na šta svi treba da budemo ponosni – dodala je ona.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše prelazak u Dizni, Toma Mona je našoj redakciji poslao SMS “upoznaću Mikija, Paju i Šilju, jeeeboooteeeeeee!”.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Čudi me da su zainteresovani za Tomu Monu, njihovi likovi su ipak mnogo inteligentniji, mada podjednako zabavni.

  2. South Park Srbija, zaista ima bogatu galeriju kreatura…Freske zlatnog doba i brabonjci…cije ce slike i murali krasiti istorijski METRO Republike Beograd tzv. Srbije u malom…

  3. У Лазу да га приме, гумена соба је његов Дизни свет

  4. Тип сигурно користи домаће производе из Јовањице а чуо сам да напредно рони додуше анално на дах.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix