Toma Mona srećan jer će upoznati Mikija, Paju i Šilju
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. nov. 2021

Vlada Srbije prodala Dizniju prava za korišćenje Tome Mone

BEOGRAD, 15. novembar 2021, (Njuz) – Premijerka Ana Brnabić saopštila je danas da je Vlada Srbije prodala kompaniji Dizni prava na korišćenje ministra Tomislava Momirovića.

Ona je tom prilikom istakla kako nova Diznijeva akvizicija na najbolji način pokazuje svu ozbiljnost aktuelne Vlade.

– To što je Dizni otkupio našeg ministra jasno pokazuje šta svet misli o radu ove Vlade i njenim rezultatima. Znate, lako je građanima koji ovde žive da daju svoj sud o tome kako radimo i šta radimo, ali kada to primeti neko iz inostranstva, pogotovo kompanija poput Diznija, onda je to pravi pokazatelj naše vrednosti – izjavila je predsednica Vlade.

– Verujem da je ovo samo prvi korak ka uspešnoj saradnji sa Diznijem jer sam sigurna da među članovima Vlade ima još dosta ljudi koji se uklapaju u Diznijeve standarde. Predstavnici ove komapnije prvobitno su hteli da otkupe prava na korišćenje Marka Đurića, koji je jako brzo postao pravi hit u Americi, ali nakon što su pogledali nastupe ministra Momirovića, bez dvoumljena izjavili su “hoćemo ovoga!” – otkrila je premijerka Brnabić – Srbija je sada svetski lider u broju funkcionera koje je Dizni otkupio i to je nešto na šta svi treba da budemo ponosni – dodala je ona.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše prelazak u Dizni, Toma Mona je našoj redakciji poslao SMS “upoznaću Mikija, Paju i Šilju, jeeeboooteeeeeee!”.

Nenad Milosavljević

 1. Sasa kaže:

  Čudi me da su zainteresovani za Tomu Monu, njihovi likovi su ipak mnogo inteligentniji, mada podjednako zabavni.

 2. voya montoya kaže:

  South Park Srbija, zaista ima bogatu galeriju kreatura…Freske zlatnog doba i brabonjci…cije ce slike i murali krasiti istorijski METRO Republike Beograd tzv. Srbije u malom…

 3. Vladimir Nikolic kaže:

  У Лазу да га приме, гумена соба је његов Дизни свет

 4. Пророк из комшилука kaže:

  Тип сигурно користи домаће производе из Јовањице а чуо сам да напредно рони додуше анално на дах.

 5. Patrijota kaže:

  Cestitke ministru! Najaci smo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *