njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jan. 2020

Vladajući političari iz celog sveta zainteresovani za srpsku opoziciju

SRBIJA, SVET, 23. januar 2019, (Njuz) – Vlade velikog broja zemalja izrazile su veliko interesovanje za srpsku opoziciju, saznaje Njuz. Prema rečima dobro obaveštenog izvora vladajući političari iz celog sveta kontaktirali su ovih dana pripadnike srpske opozicije sa željom da saznaju da li postoji mogućnost da oni postanu opozicija i u njihovoj zemlji.

– Gotovo da ne postoji predsednik, ili premijer neke svetske zemlje koji se ovih dana nije raspitivao za mogućnost da pripadnici srpske opozicije postanu opozicija u njegovoj zemlji. Naši opozicionari su dobili sjajne ponude za odlazak u inostranstvo, a jedini uslov je bio da nastave da se bave politikom na način na koji su to radili u Srbiji, pogotovo pred izbore – izjavio je ovaj izvor za Njuz.

Političar iz inostranstva, koji je insistirao na anonimnosti, rekao je da je opozicija najtraženiji srpski proizvod u inostranstvu.

– Opozicija u Srbiji je nešto o čemu sanja svako ko dođe na vlast. Svi smo ljubomorni na Vučića i ne možemo da verujemo koliki je srećnik zbog ovakve opozicije. Pojavila se informacija da će on pokušati određenim merama da spreči odliv opozicije u inostranstvo, ali ne vidim šta je to što bi mogao da ponudi opoziciji jer mi se čini da njih bukvalno ništa ne inetersuje. Ono što sve nas iz inostranstva plaši jeste ta inertnost opozicije i strahujemo da će opozicionarima trebati puno vremena da odluče da li uopšte žele da odu iz Srbije – objasnio je on.

Kako Njuz nezvanično saznaje od svega ovoga izgleda neće biti ništa jer pripadnici srpske opozicije ne mogu da se slože oko toga u koju zemlju treba da odu.

Nenad Milosavljević

  1. Радојица kaže:

    А да их клонирају? Холограмирају? Као што раде са својом ,,опози-циом”.

  2. voya montoya kaže:

    Kome li ce uterati Oskara za politicku izuzetnost…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *