njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

15. dec. 2013

Vladimir Cvijan zapretio da će sa oba svoja simpatizera napustiti SNS

Cvijan smatra da sva tri člana njegove frakcije u SNS-u doživljavaju stalne sabotaže/FOTO: RTV

BEOGRAD, 15. decembar 2013, (Njuz) – Član Srpske napredne stranke i kandidat za njenog predsednika Vladimir Cvijan izjavio je juče kako se već neko vreme vodi hajka protiv njega u ovoj stranci i da će, ukoliko se to bude nastavilo, zajedno sa oba svoja simpatizera napustiti SNS.

Cvijan je izjavio za Njuz da već neko vreme ima utisak da ga sabotiraju članovi njegove stranke, a da je pritisak postao još veći od kada je najavio da će se kandidovati na izborima za predsednika SNS-a protiv Aleksandra Vučića.

– Normalno je da u svakoj stranci postoji sukob mišljenja, ali napadi i opstruiranje mene i oba moja simpatizera su proteklih dana postali nepodnošljivi, zbog čega imam potrebu da javno saopštim da ćemo nas trojica napustiti stranku ako prljava kampanja ne prestane – izjavio je Cvijan.

On napominje da je Vučiću do nedavno bilo svejedno jer je bio ubeđen da Cvijan ima samo jednu osobu u stranci koja ga podržava, ali da su se stvarni rapidno promenile kada je predsednik stranke shavtio da je broj ljudi u Cvijanovom taboru veći za 100 odsto nego što je prvobitno mislio.

Vladimir Cvijan je okupljenim novinarima pokazao i papir na kojem je odštampao mejl od člana stranke, čije je podatke zatamnio, u kojem se vidi da je, na Cvijanovo pitanje „Da li ćeš me podržati na izborima?“, stigao odgovor „Videću, pozz!“

– Ovo što stoji pred vama je dokaz da je i treća osoba spremna da me podrži, ali ne bih još ništa da prenagljujem. Iako sam u sukobu sa nekim ljudima iz SNS-a, ne bih želeo da izazovem paniku u jedinoj stranci čiji sam član tokom poslednje tri godine – napomenuo je Cvijan.

Marko Dražić

 1. Kontraš kaže:

  Takodje je rekao da ako ne bude imao izbora, udvostručiće telo Demokratske Stranke!

 2. scoby kaže:

  Cvija je samo deo dobro uvezbanog igrokaza, kojim se kobajagi glumi sukob u SNS-u. Ujedno i najbolji dokaz kako unapredjeni seseljoidi (verzija 2.0) shvataju i sprovode unutarstranacku demokratiju.

  1. Sasa kaže:

   Unutarstranačka demokratija se na ovim prostorima u svim partijama ispoljava kao apsolutistička monarhija, tu razlike među njima nema… (Za ilustraciju videti pod Đitler)

 3. Ja sam kaže:

  Znam ovog coveka. Video sam ga neki dan na aerodromu kako nosi kofere Miskovicu.
  P.S.
  Malo se vadite za predhodni clanak, ali nema veze.

  1. Bojan kaže:

   I onda ubise Cvijana.

 4. himalajac kaže:

  mozda su samo 2 simpatizera, ali zajedno teska 20 milijardi evra

 5. majstorcina kaže:

  Kakve su sanse da sva trojica emigriraju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *